מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים בלתי נסבלים בלייזרארז22/11/2012
שלום, החלטתי לעשות לייזר בכל הגוף. הלכתי לייעוץ באחת הרשתות הגדולות. והיא אמרה שהשיער שלי מתאים שחור על עור ככה.
ושאלתי אותה אם הטיפול כרוך בסבל, היא אמרה "מה פתאום" אין לנו מכשירים ישנים רק חדשים. אז זרמתי אמרתי סבבה, שילמתי מה שצריך וקבעתי תור לטיפול הראשון גילחתי בגב וכתפיים והרופא התחיל את הטיפול ופשוט לא הצלחתי לנשום, הרגשתי כאילו אני עובר הכנה לגהינום, ששאלתי את הייעוצת למה זה כואב לי כל כך היא אמרה בגלל האנמיה שלי.
א) האם יש קשר להאנמיה שלי?
ב) האם יש טיפול לייזר שלא כואב? מכונים מיוחדים
ג) אם בגב זה כאב לי כל כך, איך הרגיש באזורים אחרים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לגבי הכאב בלייזר
הראל24/11/2012אתה מגיע לטיפול בלייזר בהתחלה עם שיער מאוד עבה, צפוף וחזק, לכן הלייזר בטיפולים הראשונים (עד הטיפול השלישי-רביעי) שורף את השיער באכזריות. זה בלתי נסבל לחלוטין. כשאני הגעתי לטיפול הראשון בחזה חשבתי שאני הולך למות, לא ידעתי מה לעשות ולא רציתי לוותר בגלל הכאב כי ידעתי כמה זה חשוב לי. עם הזמן, בערך בטיפול הרביעי השיער יהיה דק יותר, בעל צבע יותר בהיר וחלש יותר ואז הטיפולים יהיו הרבה פחות כואבים. המלצה חמה ביותר ומניסיון שלי- תגיע שעתיים לפני הטיפול, במכון שאני מטופל בו הסייעות מגלחות לי את השיער לפני הטיפול ומייד אחר כך מורחות משחת אילחוש שאני קונה ומביא איתי. תדאג שימרחו לך את המשחה לפחות שעה ורבע (שעה וחצי זה מעולה) לפני התחלת הטיפול. עליי זה מאוד משפיע ואני שומע שיערות נשרפות ומבסוט שהטיפול אפקטיבי ושאין כאב. אני לא יודע אם מותר לך להשתמש במשחה בגלל שאתה אנמי, תבדוק את זה. דרך אגב המשחה נקראת Emla 5% ואם אין בבית מרקחת את המשחה הספציפית הזאת אז יש עוד משחות לאילחוש שעושות את אותה עבודה בדיוק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה אחי, כן בא לי על הסרת לייזר ..
ארז25/11/2012תגיד לי באיזה מכון אתה מטפל אני יעבור לשם? ואיזה מכשיר לייזר אתה עובד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מכשיר ייעודי הסרת שיערות לבנות
הסרת שיער בלייזר בפי הטבעת לאחר ניתוח פיסורה
לאחר טיפול לייזר ראשון- גב חזה ובטן
פרופורציה או אמריקן לייזר הסרת שיער
שיער שיבה ולייזר בן 56
שאריות אחרי טיפול ipl- הסרת שיער במפשעה
ליייזר- הסרת שיער לצמיתות בפנים
מכשיר לייזר להסרת שיער- חוות דעת
בחירת מכשיר ipl ביתי- מהיכן לרכוש
ערוץ הבריאות
.jpg)