התלבטות לגבי טיפול חוזר בלייזר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התלבטות לגבי טיפול חוזר בלייזר
    ערן
    13/12/2012

שלום , שמי ערן מת"א
    לפני כשמונה שנים עברתי סידרת טיפולים להסרת שיער בלייזר במכון נטורפיל במקומות שונים כמו ידיים , רגליים חזה וגב
    נעשו לי בזמנו 10 טיפולים עם מרווחים של 3 חודשים בממוצע מטיפול לטיפול
    היום לאחר 8 שנים בערך 50 אחוז מהשיער חזר והוא עבה יותר וארוך יותר ממה שהיה אז לפני הטיפול
    בידיים , בחזה וברגליים זה לא כל כך מפריע לי , אבל בגב ובכתפיים זה מאוד מפריע לי ומונע ממני ללכת למקומות כמו ים , או ללכת בגופיה כי גם אני לא יכול לגלח את השערות בגב
    רציתי לשאול האם יש סיכוי להסיר גם את השיער שגדל שוב או שזה המכסימום שאפשר היה להשיג ?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה לערן

דניאלה
    29/12/2012

היי ערן,
    יש סיכוי להסיר שיער שגדל לאחר טיפולים ואפשר לנסות. להבא, כדי שהשיער לא יחזור כדאי להסיר שיער במכון שמבטיח הסרת שיער עד שהלקוח מרוצה - אם אני לא טועה אמריקן לייזר הוא היחידי שפועל כך.
    מלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התלבטות לגבי טיפול חוזר בלייזר - תגובה

שי שחר
    31/12/2012

שלום ערן

יש סיכוי במידה ועברת את גיל 30.
    מציע לך לגשת לייעוץ אישי במספר מכונים כדי שיוכלו לחוות את דעתם.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו