תגובה לשי שחר על הייעוץ שלי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תגובה לשי שחר על הייעוץ שלי
    הראל
    13/12/2012

שי, בטח אתה תחליט בשבילי אם לייעץ ומה לייעץ.. אם אנשים יחכו לתגובות שלך או של סופי אז הפורום הזה היה נסגר מזמן כי אף אחד לא היה מוכן לחכות.
    מה שאני כותב לחברי הפורום נכתב בראש ובראשונה כהמלצה, מעבר לכך, התגובות שלי הן לא אינטרסנטיות כמו שלך או של סופי, שכמו שידוע לכולנו המטרה העיקרית שלכם היא להביא כמה שיותר לקוחות למכוני הקוסמטיקה שלכם. ההמלצה שלי ל״שיערותיי״ הייתה ללכת לייעוץ במכון לייזר. חוצמזה מה שכתבתי לו היה מאוד נכון, הייעוץ שנתתי לו ניתן לי ע״י מכון לייזר שבו רופאה ייעצה לי.
    תחום הלייזר והקוסמטיקה הוא תחום פרוץ וניתן לעבוד על לקוחות בקלי קלות, צריך להיזהר מנוכלים ומאנשים בעלי תאוות בצע, אני מדבר מניסיון רב ולא מסיבה אחרת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תגובה לשי שחר על הייעוץ שלי - תגובה

שי שחר
    20/12/2012

אז זהו שלא.לא מתפקידך לייעץ כאן ללקוחות ולהטעות אותם. מי שנראה שיש לו אינטרסים זה אתה. אני לעולם לא הזכרתי כאן את המכון שלי פה. תשובותייך פשוט יימחקו.לתשומת ליבך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו