מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התלבטות אחרי אכזבה מאמריקן לייזר!בת 2231/12/2012
שלום,
אני מטופלת באמריקן לייזר למעלה משנתיים ואני מאוד מאוכזבת מתוצאות הטיפולים.
אמריקן לייזר מתחייבים ל80% הצלחה, ובמקרה שלי זה לא מצליח.
פניתי אליהם בנושא, לאחר שהבחורה שמטפלת בי בקביעות אמרה לי שהיא מתייאשת ולא מוכנה לקבל אותי יותר לטיפולים אצלה. מבחינתה, אני צריכה להתחיל לעבור טיפולים באפילציה. באמריקן לייזר משלמים לגורם חיצוני שיטפל באפילציה, על מנת שלקוחות שהטיפולים לא מצליחים יוכלו לעבור לטיפולים אצלו.
אני מחכה למעלה מחודשיים לתשובה מאמריקן לייזר אם יעבירו אותי או לא (וגם אם כן, אמרו לי שם שסביר להניח שלא יממנו לי את כל הטיפולים באפילציה).
הם טוענים שאני עלולה לחכות לתשובה עוד מספר חודשים, כי יש להם הרבה פניות.
בנתיים הם שלחו אותי לבדיקה הורמונלית לבדוק אם הפסקתי להתפתח (דבר שהיו אמורים לבדוק לפני תחילת סדרת הטיפולים שלי אצלהם).
במידה ולא יחזירו לי תשובה חיובית בעניין, אם לא אתבע אותם כמובן, אני מעוניית לעבור למקום אחר להמשיך את הטיפולים והייתי רוצה לשמוע המלצות על מקומות שמשתמשים בהם במכשירים יותר מדויקים וחזקים מאלו שמשתמשים באמריקן לייזר, והייתי שמחה לקבל המלצות על מקומות אחרים.
חשוב לי להדגיש שאני מודעת לעובדה שלהרבה אנשים אכן מצליחים הטיפולים באמריקן לייזר. במקרה שלי, לא רק שזה לא קורה, הטיפול בעניין מאוד איכזב אותי. הרגשה של חוסר אונים. מצד אחד, הבחורה שמטפלת בי בעד שאני יעבור לטיפולים אחרים אך אין לה השפעה על המערכת, ומצד שני המערכת אינה "שמה עלי" במילים פשוטות.
אם למישהו בנוסף יש מספר טלפון של שירות לקוחות, אשמח לקבל, כי אני איני מוצאת באתר שלהם.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מכון הסרת שיער
חן03/01/2013הי,
רציתי להמליץ לך על מכון קר. אני מטופלת שם כבר שנה וכבר רואים תוצאות מדהימות. כבר כמעט ולא גודל לי שיער.
חשוב לציין שבאמריקן לייזר מטפלים ב IPL ולא לייזר, וידוע שלייזר זה הרבה יותר אפקטיבי.
בקר מאוד מקצועיים. יש להם כמה סוגי מכשירים ובפגישה איתם הם מתאימים לך את סוג המכשיר לסוג העור,סוג השערה וכו'.
שמעתי שגם נטורפיל טובים, בכל אופן אני מאוד מרוצה מקר.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה!
בת 2216/01/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמכשיר להסרת שיער
נויה17/01/2013היי , אני מבינה את האכזבה שלך, מניסיון חיים שלי אני ממליצה מאוד על מכשיר להסרת שיער TRIOS של חברת דרמה טק, סיימתי את הטיפולים כמעט בכל חלק בגוף הייתי שעירה והיום אני לא זוכרת מה זה להיות שעירה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מכשיר ייעודי הסרת שיערות לבנות
הסרת שיער בלייזר בפי הטבעת לאחר ניתוח פיסורה
לאחר טיפול לייזר ראשון- גב חזה ובטן
פרופורציה או אמריקן לייזר הסרת שיער
שיער שיבה ולייזר בן 56
שאריות אחרי טיפול ipl- הסרת שיער במפשעה
ליייזר- הסרת שיער לצמיתות בפנים
מכשיר לייזר להסרת שיער- חוות דעת
בחירת מכשיר ipl ביתי- מהיכן לרכוש
.jpg)
.jpg)