הנקה ולייזר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הנקה ולייזר
    מיקי
    20/01/2013

לקראת תחילת טיפול הסרת שיער יש לי 2 שאלות:
    - האם יש בעיה כלשהי עם הנקה? במכון אמרו לי שאין שום בעיה לעבור טיפול בלייזר בתקופת הנקה. אבל באינטרנט ראיתי כמה טענות הפוכות.
    - יש לי הרבה נימים כחולים ואדומים שאפשר לראות דרך העור (דליות?) הם לא בולטים מעבר לעור, אבל הם נראים מאוד בבירור (כמו ציורים על העור). האם הטיפול עלול להחמיר את הבעיה?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הנקה ולייזר

הוספת תגובה

• הסרת שיער

miriam
    21/01/2013

הטיפול לא מחמיר את הבעיה, בדרך כלל על נימים אדומים בכל אופן, הוא אפילו עוזר.
    לגבי הנקה, אין בעיה לטפל ב-IPL, אבל מה שכן, בגלל שמע' ההורמונלית קצת משובשת, אין לנו הערכה ממשית של צמיחה וקצב הצמיחה. יתכן שלא תיראי שיערות בזמן ההנקה, ושלמרות הטיפול, השיערות יופיעו אחרי זה. במיוחד אחרי 6 חודשי הנקה, כשההנקה הופכת להיות מכנית ולא הורמונלית. את צריכה לקחת את זה בחשבון אבל מבחינה בריאותית, את בעיה.
    מרים
    מורה לקוסמטיקה, אפילציה ואיפור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הנקה ולייזר - תגובה

שי שחר
    21/01/2013

היי מיקי

רציתי רק לחדד את התשובה שהגולשת נתנה לך כאן.
    אני ממליץ להמתין מספר חודשים לאחר ההנקה עד שיחזור אלייך האיזון ההורמונלי ואז הטיפולים יהיו יותר אפקטיביים

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו