הסרת שיער בipl

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסרת שיער בipl
    נגה
    28/01/2013

אהלן,
    התחלתי טיפול להסרת שיער בלייזר אצל מישהי פרטית.
    הטיפול הראשון בכלל בכלל לא כאב לי, לא הרגשתי כלום, חוץ מלשמוע את הצפצופים של המכונה.
    האישה מהמכון אמרה לי שמתחילים בעוצמה מאוד נמוכה ומטיפול לטיפול מגבירים את העוצמה.
    האם זה נכון? בחיים לא שמעתי על זה..

תודה, נגה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הסרת שיער בipl

הוספת תגובה

• המשך..

נגה
    28/01/2013

עכשיו אני קוראת בפורום על בנות שעשו 10 טיפולים באינפרא ולא ראו תוצאות.
    האם התוצאות של לייזר למרות כל הכאב אפקטיביות יותר משמעותית?
    יש לי עור בהיר מאוד ואני בכלל לא שעירה, האזור היחיד שאני יכולה לטפל בו הוא המפשעות, שם הצמיחה שלי כהה, לא מאוד עבה ביס לבנות אחרות ולא כל כך צפופה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסרת שיער בipl - תגובה

שי שחר
    29/01/2013

שלום נוגה

אני מניח שזו הפעם הראשונה שאת עושה הסרת שיער באופן מקצועי.אם אינך סומכת על בעלת המקצוע,מדוע הלכת דווקא אליה?
    ולגופו של ענין, בIPL עובדים בהדרגה ומעלים אנרגיות בזהירות כדי לחוש את תגובתך ואת תגובת העור.כל מכשיר עם הפונקציות שלו.ככה זה עובד.

שיהיה בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסרת שיער בipl - תגובה

סופי ברנר
    31/01/2013

היי נגה,

מטפלת מקצועית צריכה לאבחן את גוון עורך וגוון השיער ובהתאם לזאת לקבוע את הפרמטרים והעוצמות המתאימות.
    אין טעם בלהתחיל מעוצמות נמוכות אם את יכולה לקבל עוצמות גבוהות יותר שכן ככל שהעוצמה נמוכה יותר כך עוברת פחות אנרגיה לשערה.
    בנוסף לכל הטיפול היא חייבת להיות ערה לתגובות שלך על העור ולהתנהל משם.

כאב הינו סובייקטיבי, וגם ב IPL וגם בלייזר יש כיום ידיות קרות או קירור חיצוני כך שלא זה צריך להיות השיקול שלך בקבלת ההחלטה לטיפול.

בהצלחה
    סופי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו