הסרת שיער במחירים שפויים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסרת שיער במחירים שפויים
    יפעת
    28/01/2013

שלום,
    אני מחפשת מקום לבצע הסרת שיער בלי להתחייב לעשרה טיפולים מראש.
    בלי לשלם עשרות אלפי שקלים בבת אחת.
    מישהו מכיר מקום טוב ומוכר עם שם חזק אבל שמחייב לפי טיפול?

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הסרת שיער במחירים שפויים

הוספת תגובה

• קופונים?

נגה
    28/01/2013

אני קניתי עכשיו קופון ל- 10 טיפולי ipl ב- 300 ש"ח שני איזורים קטנים או אחד גדול... יש מלא כאלה תכנסי לכל האתרים של הקופונים לפי איפה שאת גרה
    העניין הוא שלא תמיד אתה נופל על מכון טוב, בדר"כ אלה סתם קוסמטיקאיות עצמאיות ולא איזה חברה ענקית בתחום
    גם לא ראיתי לייזר, ראיתי רק ipl... אולי כדאי שתלכי קודם לייעוצים במכונים הגדולים בדר"כ ללא תשלום שתדעי איזה מכשיר מתאים לך, ואז תקני קופון... אני מצטערת שלא עשיתי זאת, ברגע שאת מתחילה את צריכה להשתעבד לגילוח ובדיעבד אולי הייתי כבר נשארת עם השעוות...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ממליצה בחום

יפעת
    29/01/2013

לא יודעת אם שמעתי עליהם אבל הם ותיקים מאוד מתחום ומוכרים מאוד... ממליצה בחום על מרפאות או-אר בהרצליה. הם עושים בדיוק מה שאת מחפשת, תשלום על כל טיפול בנפרד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו