אני רוצה לקבוע תור בנאטורפיל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני רוצה לקבוע תור בנאטורפיל
    שלום
    29/01/2013

הי, אז הייתי בפגישת ייעוץ, וכבר קיבלתי הצעת מחיר, אבל יש לי חשש אמיתי שאני יכול '' להדפק '' ולצאת מרומה או פגוע, כמו ה מקרים שרואים בכלבוטק לדוג'... אין לי מה לחשוש?עם היועצת בסניף בנתניה לא דיברנו על סכנה מכוויות, או מהצורך לא להיחשף לשמש, וגם כשהעלתי את גילי הצעיר (18)היא ביטלה ואמרה שכל עוד לא מדובר באזור הורמונלי (כתפיים..) הכל בסדר, וזה קצת בניגוד למה שראיתי פה.. קיצור אני פוחד ליפול-כספית, פיזית ורגשית.
    זה מקום מספיק גדול בשביל לא לדאוג? אנא סייעו לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תגובה לשלום

חן
    30/01/2013

נאטורפיל זה מקום גדול יחסית ונראה שהם יודעים מה הם עושים, אבל אם אתה רוצה להיות בטוח, אני מציעה לך ללכת לפגישת יעוץ בעוד מקום.
    אני מטופלת ב'קר' כבר שנה ומאוד מרוצה. הם מאוד מקצועיים.
    תבדוק אם יש סניף שלהם ליד הבית שלך. בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני רוצה לקבוע תור בנאטורפיל - תגובה

סופי ברנר
    30/01/2013

היי שלום,

כפי שהמליצו לך לפני, אתה צריך לגשת למס' מקומות על מנת להתרשם ובהתאם לזאת להחליט.

בהצלחה
    סופי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני רוצה לקבוע תור בנאטורפיל - תגובה

שי שחר
    30/01/2013

היי שלום
    קיבלת כאן כמה תגובות פושרות וכנראה גם מאוד מגמתיות.
    אני אישית לא ממליץ לבצע טיפולי הסרת שיער בגיל 18, אלא להמתין לפחות עד גיל 21.
    ממטופלים שראיתי או שהתעקשו מאוד לעשות טיפולים בגיל צעיר,לא ראיתי תוצאות טובות,ובוודאי שלא לטווח ארוך.
    בגיל 18 אין עדיין התייצבות של המערכת ההורמונלית וזה משפיע מאוד על תוצאות של טיפולים להסרת שיער.
    בכל זאת,אם אתה מתעקש,כדאי שתתייעץ בעוד מכונים

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

שלום
    31/01/2013

קודם כל תודה לכולם על ההיענות.
    שי , עד כמה ההמלצה שלך היא "חמה"? אני בעיקרון כן מתעקש על הרגליים לפחות, אבל חשוב לי התיאום ציפיות.. האם אין אפקטיביות כלל? בטווח הארוך אני רק רוצה שערות עדינות יותר.
    אני אציין שאני מוכן לדחות את הטיפול, או להתייעץ במרפאתך.
    ובנוגע לעצתך, לא ברור לי מה יתרום לי ייעוץ במקום נוסף, הרי כל המכונים הללו פחות או יותר אותו דבר, לעומת אולי נאמר הקופת חולים (כללית במקרה שלי) שזה גוף באמת גדול.. ולכן בשאיפה הייתי רוצה כבר לסגור. אתה מבין למה אני מתכוון?
    ועוד דבר, האם ה'דילול' באמת מתקבל יפה?

תודה רבה
    *נ. ב לרונן אלפא הכוונה שלי הייתה שהיועצת אמרה חוץ מהכתפיים שהן כן איזור הורמונלי, ולא כמו שהבנת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שי בבקשה תגיב על זה

שלום
    03/02/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שי בבקשה תגיב על זה - תגובה

שי שחר
    07/02/2013

היי שלום וסליחה על העיכוב בתשובתי.

אענה לך שנית, אישית איני ממליץ לבני 18 לבצע טיפולי הסרת שיערבגלל שעדיין אין איזון הורמונלי,אשר משפיע מאוד על התוצאות.

אצל מטופלים יותר בוגרים ממך יש צורך ב-8-10 טיפולים כדי להגיע לדילול משמעותי.
    אם אף מכון שאליו ניגשת,לא ציין בפנייך את ההסתייגות מגילך הצעיר, זה רע מאוד.

בכל מקרה,אם תחליט לבצע טיפולים,קח בחשבון שהם עלולים לארוך זמן רב ובספק אם תקבל לטווח הארוך את הדילול שבו אתה רוצה

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כתפיים זה לא איזור הורמונלי?!!?!

דנה שטרן
    30/01/2013

ואללה נפלת על מכון ועל יועצת שצריכה להופיע באמת בכלבוטק.
    ילד בן 18 שנפל על רמאית. חכה קצת עם הכתפיים גבר, בגיל 21-22 הצבע של השיער והעובי שלו ישתנו ליותר חזק וכהה, תעשה בינתיים רק באיזור הרגליים, כל החלק העליון של הגוף (בטן ומעלה) הם בעיתיים בגיל הזה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כתפיים זה לא איזור הורמונלי?!!?! - תגובה

סופי ברנר
    31/01/2013

אזור הורמונלי אינו אומר בהכרח כי לא ניתן לטפל, אלא כי יש לבחון התאמה של השיער ולטפל בצורה נכונה ומדויקת במידה והשיער מתאים לטיפול.

כל אחד מתבגר בצורה שונה ולכן לומר לא בצורה גרופת אינו הפתרון הנכון ולכן למרות
    שכתפיים הן אכן אזור הורמונלי יש לבחון האם השיער בהם הוא טרמינלי (גס ועבה) ואז אין בעיה לטפל בו בלייזר ובמידה והשיער הוא הורמונלי (דק ופלומתי) מומלץ להמתין.

אני בניגוד לשי כן ראיתי ועדיין רואה תוצאות טובות בטיפול באזורים אלו במכשיר לייזר כאשר חשובה מכל ההתאמה לטיפולים, יחד עם זאת היות והגיל הוא יחסית צעיר אזי כמות הטיפולים שתידרש תהיה קצת יותר גדולה מאשר בחור בן 30.

כך או כך חייב להגיע לאבחון והתאמה לטיפולים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סופי חמודה לא מומלץ ולא נעליים

רון טנא
    07/02/2013

ילד בן 18 לא עושה לייזר באיזור הכתפיים או הגב, אפילו לא בחזה או בבטן, אפילו אם השיער הוא כהה ועבה מאוד.
    אל תנסי להמליץ על שיטה או טכנולוגיה שלא קיימת והוא ימשיך בטיפולים עד גיל 30 כשמלכתחילה הוא היה אמור להתחיל את הטיפולים בגיל 30, אין קסמים, כשהורמונלי אז מחכים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סופי חמודה לא מומלץ ולא נעליים - תגובה

סופי ברנר
    24/02/2013

רון טנא,

שינויים הורמונליים באים לידי ביטוי אצל כל אחד בתקופה אחרת ובמאפיינים אחרים.
    אם הנ"ל היה מדע מדויק אז היה לכולנו קל יותר לתת מידע עד לקצה ול"תפור" חליפת טיפולים מדויקת, אולם כידוע לכולנו לא כך הדבר.

מניסיון של שנים, הכל תלוי בסוג השיער וכמובן שגיל הוא פקטור להצלחת טיפולים אך אין זה אומר שבחור בן 18 עם שיער עם שיער גס ועבה לא יכול לעשות טיפולי הסרת שיער אם זה מפריע לאיכות החיים שלו נהפוך הוא, אני אף הייתי ממליצה.
    בחרת להתעלם מהעובדה כי ציינתי שככל שהגיל צעיר יותר כך נדרשת כמות גדולה יותר של טיפולים אולם זה לא מחייב כי יצטרך לעבור טיפולים עד גיל 30 כפי שציינת אתה.

בהצלחה
    סופי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה בהקשר הזה

נדב
    24/02/2013

האם ראיתם אדם צעיר (בן 21-24) שהתחיל טיפול באיזור הורמונלי כמו כתפיים או גב והטיפול מההתחלה היה מאוד יעיל?
    אני רוצה להסיר שיער באזורים האלו, אבל מאוד חושש מחוסר הצלחה ומצמיחה מוגברת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה בהקשר הזה - תגובה

סופי ברנר
    28/02/2013

היי הראל,

כפי שאמרתי קודם, זה מאוד אינדיווידואלי ומשתנה מאדם לאדם בהתאם לסוג השיער שכבר יש שם.
    אני ממליצה לך להגיע לאבחון באחד המכונים על מנת לקבל תשובה מדויקת יותר

בהצלחה
    סופי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תקשיב

רונה
    31/01/2013

לפני שהתחלתי טיפול באמריקן לייזר הייתי בדיוק כמוך... קראתי גם את השורות הכי קטנות בתקנון, התייעצתי עם חברות וגם עם כמה מטופלות שפגשתי בסניף בדיזנגוף ורק אז הסכמתי להתחיל בתהליך..
    ממליצה לך לעשות כמוני.
    אגב, אני כבר 5 שנים בסניף דיזנגוף ונהנית מיחס חם, מאחריות מלאה על התוצאות ומאמינות.
    בהצלחה!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו