שאלה לשי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לשי
    יובל
    20/02/2013

צהריים טובים שי רציתי להתייעץ איתך, אני עובר לייזר ברגליים והולך סבבה ורציתי גם בידיים אבל מאחר וכבר קיץ אני אדחה את זה, הנה השאלה שלי:
    אני מעוניין לעשות שעווה ביד-תה ממליץ? אני מצפה רק לדילול של השיער, דילול קטן לא יותר מזה, ובכל מקרה גם אתה לא ממליץ על כל היד, מה עם הזרוע? מהמרפק ולמעלה? אני אסתפק רק באזור הזה. כדאי? זה שהוא הורמונלי (אני בן 18) משנה לשעווה? תודה על הסיוע שי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לשי

הוספת תגובה

• תשובה

אריק
    23/02/2013

כמובן שהתשובה שלי לא מחליפה את זו של שי, אבל אנסה.
    קודם כל אין לי תמונה של היד ושל כמות השיער ככה שהמלצה בטח לא תוכל לקבל, שנית, החלק העליון של היד הוא הורמונלי וכפי שניתן לשער עוד יצמח לך בו שיער נוסף במהלך השנים הבאות, לכן רק בגיל 25 פלוס מינוס, תוכל להתעסק איתו בלייזר. לגבי היד התחתונה, אתה יכול לבצע שם הסרת שיער או דילור, אך קח בחשבון שלא תוכל להיות חשוף לשמש בזמן הטיפול וגם לפני כל טיפול בלייזר תהיה חייב לגלח את האזור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאריק

יובל
    24/02/2013

דבר ראשון תודה, ושבוע טוב..
    אני מבין מה שאתה כותב , ולכן אני לא אעשה שום לייזר או דבר כזה לפחות עד החורף הבא.. אבל מה לגבי שעווה ביד העליונה?? יכולות להיות תופעות לא רצויות מבחינתי?
    גם אם אי אפשר להעלות תמונה, זה לא שהמצב נורא ואיום, אבל זה מה שאני רוצה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה לשי - תגובה

שי שחר
    25/02/2013

היי יובל
    מתנצל על העיכוב מפאת מחלה.
    לגבי שעווה לא ראיתי בעיה שהייתה אצל מטופלים אחרים מבחינת צמיחת יתר.
    שעווה אינה מדללת צמיחה אלא פשוט השיער צומח לאט עד שמגיע למצבו הראשוני ואין בעיה לעשות שעווה בכל היד.
    צריך רק להיזהר לא להגיע עם יד שזופה מידי ולהיזהר מחשיפה לשמש במשך כיומיים לאחר הטיפול

בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו