זהירות -לליזר לסידור גבות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זהירות -לליזר לסידור גבות
    אני
    22/02/2013

שלום רב,
    אני בחורה, טופלתי בלייזר להסרת שיער במספר איזורים בגוף עם תוצאות מעולות.
    מאחר והגבות שלי היו מחוברות ומאד עבות וכל הוצאה בפינצטה גרמה לי פצעים עם שיערות כלואות , ניגשתי ללייזר... טעות!!

הלייזר פוגע גם בשיער שלא מעוניינים בהסרתו.. והרופאה (?) שעושה את הטיפול, מושכת את משקפי המגן כדי להגיע לאזורים המכוסים ומפקירה את העיניים (העצומות אמנם) לחסדי הלייזר.
    עברתי מס' טיפולים ובטיפול האחרון יצאתי עם מיגרנה והיבהובים קשים עד הבוקר למחרת!! נאלצתי לקחת כדור נגד הכאבים .

מיותר לציין שלאותה רופאה (?) ספיציפית לא אגש יותר.

שאלתי : האם ייתכן כי נוצר נזק כל שהוא לעיניים בעקבות הטיפול הנ"ל? (הבוקר אני רואה בסדר והכאבים נותרו עמומים ומקווה שיתפוגגו במהלך היום).

מודה מראש על תשובתכם והיזהרו היזהרו היזהרו!!!

אני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זהירות -לליזר לסידור גבות

הוספת תגובה

• זהירות -לליזר לסידור גבות - תגובה

סופי ברנר
    24/02/2013

היי,

טיפול של הסרת שיער בין הגבות בלייזר או ב IPL אינו מומלץ משום שנמצא קשר קל אומנם בין הסרת שיער באזור של בין הגבות לפגיעה באיריס של העין.

ייתכן כי התחושה שחיווית בעיניים נבעה מכך שההבהובים היו חזקים ואת היית ללא משקפיים, כך או כך אני ממליצה לך להתייעץ עם רופא

בהצלחה
    סופי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו