שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    מירי
    27/02/2013

אני מתעניינת בהסרת שיער בלייזר במכון "אמריקן לייזר". הבנתי שהם משתמשים בלייזר ללא כאבים.
    רציתי לדעת אם העובדה שהטיפול ללא כאבים, יכול להיות פחות אפקטיבי?
    בנוסף עשיתי בעבר טיפולי לייזר ולא ראיתי תוצאות ניכרות. ראוי לציין,שהמחזור החודשי שלי לא סדיר בכלל, ועשיית בדיקות הורמנליות ונמצא שההורמונים שלי מאוזנים.
    רציתי לדעת אם יש אפשרות שהלייזר לא יעזור לי עד שהמחזור שלי יהיה סדיר?
    תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• לנטלי

רונה
    27/02/2013

אני לא אשת מקצוע ובאופן אקראי למדי נכנסתי לפה אבל אני די בטוחה שעצם העובדה שהטיפול באמריקן לייזר הוא ללא כאבים לא הופכת אותו לפחות אפקטיבי (בכל מקרה, זה מצוין למין הנשי).
    פתרון פשוט - לברר, לשאול, לבדוק ויענו לך בשמחה.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לקוחה של אמריקן לייזר

גל
    28/02/2013

לנטלי, אני מסירה שיער באמריקן לייזר ולא מכירה את הבעיה שלך. באופן כללי נכון שהטיפול פחות כואב ממכונים אחרים אבל הוא לא פחות יעיל, ובמקרה שלי מאד יעיל. אני מרוצה, פחות כואב לי וגם נותנים לי אפשרות לעשות כמה טיפולים שאני רוצה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הוא פחות יעיל

הילה
    28/02/2013

באמריקן לייזר , לא בגלל הכאב אלא בגלל המכשיר. הוא פחות יעיל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו