הסרת שיער פיאות-סנטר-שפם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסרת שיער פיאות-סנטר-שפם
    תיתי
    02/03/2013

8 שנים אני מסירה שיער בלייזר מאזור הפנים.3 פעמים בשנה בערך .התוצאות יפות.אך לאחרונה הבנתי שזה פוגע בי-תחושת כבדות בראש,עייפות ויובש בעיניים.
    שאלתי-אני רוצה להפסיק בטיפולים אך איזו אלטרנטיבה יש לי?שיערי כהה ופלומתי בעבר עשיתי אפילציה אך מדובר בשטחים גדולים וזה לא אפקטיבי.השאלה אם שעווה תגרום לשיער הפלומתי להפוך לקשה?ובככלל-איזו אפשרויות את מציעה לי?
    הפגיעה בעיניים לא שווה לי עם הלייזר בנוסף גם אני רואה כתוצאה מהלייזר חוטים וכתמים בשדה הראייה.
    בארצות הברית אגב מזהירים מהדברים הללו ופה בארץ לא.
    אשמח גם לשמוע אם מישהי מקוראות הפורום סובלת מבעייה דומה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הסרת שיער פיאות-סנטר-שפם

הוספת תגובה

• אדמומיות לאחר אפילציה

מיואשת
    04/03/2013

שלום רב,
    עשיתי אפילציה בפנים שבוע שעבר ביום ראשון שעה (חצי שעה בכל צד) יום שני שעה וחמישי חצי שעה
    כמובן שבכל יום אחר היא טיפלה במקומות אחרים.
    העור שלי ממש רגיש ויש לי עד עכשיו אדמומיות חזקה ואני מפחדת שזה לא יעבור
    וגם אם כן כמה זמן יקח לזה.
    אני שמה אבקת אפרופוליס וג'ל משתמשת במים רתוחים לשטיפת הפנים וממש שומרת על הגיינה.
    הבנתי שגם אסור להשים מייק-אפ וקרם לחות בכלל במשך כל זמן הטיפול (שנה שלמה!)
    אני כבר לא יודעת אם ארצה להמשיך אך מה שחשוב לי כרגע זה האדמומיות אני ממש מפחדת שלא יעבור וגם אם כן שיקח לזה כמה חודשים טובים...
    מה דעתך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסרת שיער פיאות-סנטר-שפם - תגובה

שי שחר
    10/03/2013

שלום לך רונה

במהלך הטיפול גם על המטפל וגם על המטופל להרכיב משקפי מגן ועדיף לעצום עיניים.
    לא הבהרת בשאלתך האם הורכבו משקפיים.
    שעווה עלולה לגרום לפצעים, אולי רצוי שתנסי לחזור לאפילציה(וכמובן להיזהר משמש)

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו