המלצה להסרת שיער

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המלצה להסרת שיער
    רונה
    28/03/2013

לאחרונה ביקרתי בכל המכונים והחברות להסרת שיער - מגדול ועד קטן ואני רוצה לציין את השירות באמריקן לייזר, שם הנציגה שישבה איתי, שני, דאגה להבהיר בפניי את היתרונות והחסרונות של המכשר והטיפול ולא החסירה ממני פרט. כן ירבו!
    עכשיו אני מתלבטת איפה לעשות... כמעט 90% אמריקן לייזר אבל לפני שאני חותמת... יש המלצות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המלצה להסרת שיער

הוספת תגובה

• וואו.. כמה פתטיות..

רונית
    29/03/2013

מעניין כמה שילמו לך באמריקן לייזר עבור היחצ״נות הכל כך שקופה שאת עושה עבורם. אם הייתי משלם לך עבור הפרסום תהיי בטוחה שמעל לשכר מינימום לא היית מקבלת! אמריקן לייזר עובדים עם מכשירי אינפרא ולא עם מכשירי לייזר כמו הרשתות ה״חזקות״ היום בשוק. שכל אחד יעשה קצת שיעורי בית וילמד את ההבדלים בין שתי השיטות, כך הוא ידע להכריע.
    בכל אופן, שיהיה לך בהצלחה ביחצ״נות!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצה להסרת שיער - תגובה

סופי ברנר
    07/04/2013

הי רונה,

לכל אחד מתאים משהו אחר.
    בכדי שתקבלי את ההחלטה בנכונה ביותר עבורך את צריכה להבין קודם כל באילו סוגי מכשירים את רוצה להיות מטופלת, משום שקיים מגוון רחב של סוגי טכנולגיות ולכל אחד מתאים משהו אחר.
    אני אישית ממליצה לעל מכשירי לייזר ולו בשל התוצאות הטובות שהם מייצרים בזכות היותם בעלי קרן אור מונוכרומטית חזקה ועוצמתית וזאת להבדיל ממכשירי ה IPL.

בהצלחה
    סופי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו