מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הורדת שיער לילדה- אשמח למענהרונית31/03/2013
שלום,
בתי בת 10 ויש לה שיעור יתר בידיים וברגליים- שיער ארוך ושחור.
עד כדי כך שהדבר מציק לה אסתטית. רציתי לדעת מהן השיטות המומלצות להורדה בגיל זה? בהתחשב בגילה האם כדי להבהיר את השיער או להוריד?
האם כאשר מורידים שיער מהידיים הוא לא גדל אח״כ כמו ״קוצים״?
תודה רבה מראש....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הורדת שיער לילדה- אשמח למענה - תגובה
סופי ברנר07/04/2013היי רונית,
גיל 10 הינו גיל צעיר מאוד להתחיל פעולה של הסרות שיער אולם לעיתים הדבר פוגע בדימוי העצמי של הילד ולכן אין ברירה אלא לתת לו מענה.
יש מגוון של דרכים הסרת שיער, שעווה, לייזר וכו'...
שעווה או גילוח - שיטות יחסית פשוטות אשר יתנו לה "שקט" לימים ספורים.
השיער בגילוח גדל עבה יותר משום שהשערה שצורתה כקונוס ממשיכה לצמוח והחלק העבה שלה יוצא אל מחוץ לעור.
לייזר/IPL יקנה לילדה איכות חיים ולא הסרת שיער "לצמיתות" כפי שהייתה נהנת בחורה בגיל 30, משום שהיא ממשיכה ותמשיך לפחות בעשור הקרוב להצמיח שיער בשל השינויים ההורמונליים שהיא חווה ותחווה.
בנוסף כדאי לדעת כי סף הכאב של הילדים נמוך משל מבוגר ולכן ייתכן ותרגיש שלא בנוח.
יחד עם זאת, הסרת שיער בלייזר תשחרר אותה מהתעסקות עם השיער לפחות לחודש מיום הטיפול.
את צריכה לבדוק מה את רוצה ויכולה לעשות עבור בתך אשר ייתן לה מענה טוב לטווח רחוק.
בהצלחה בבחירה
סופי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסופי את נותנת אחלה עצות
הראל07/04/2013כאילו באמת, בואי ננחת שניה מהירח ונגיע לכדור הארץ סבבה? ילדה בת 10........ קרן הלייזר ששורפת גברים בני 25 ועושה כאבי תופת תגרום לילדה בת 10 לכוויות, צלקות, כאבים איומים ומי בכלל חשב על מצב שילדה בת 10 תצליח לסבול את כאבי הלייזר? אני לא יודע אם אי פעם עברת טיפול בלייזר אבל כגבר עם סיבולת מאוד חזקה אני חייב להגיד לך שזה מאוד מאוד כואב.
שיער זה דבר שאפשר לשחק איתו, אבל עם העור שלנו אסור לשחק ולקחת סיכונים. שיער זה לא לכל החיים, אבל צלקת זה כן.
שיהיה בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפשוט בושה
גל12/04/2013גברת ברנר היקרה, בשם השיווק של חברת "קר" אין לך שום בעיה לשלוח ילדה בת 10!! לטיפול לייזר?? התירוצים שכתבת פה בסגנון של "תנו לילדה את מה שהיא מבקשת" או "לייזר יתן לילדה שקט נפשי" הוא פשוט "לנגן" על הרגשות של הילדה על מנת שהאמא תסכים להסרת שיער, כאילו אין כאבים לילדים, כאילו אין אי נעימויות בטיפול כזה לבני גיל 10. כאילו כלום.
פשוט קוראת ולא מאמינה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרגע בחורים...
אני13/04/2013קראתי את תגובתכם ורציתי לספר לכם, בתור בחורה בוגרת שעברה מזמן את גיל עשר אבל עדיין זוכרת ולא אשכח אף פעם...
מה שעברתי כילדה / מתבגרת שעירה וכמה כסף שהורי הוציאו על מוצרים וניסיונות לעזור לי עם השיער המיותר והשחור משחור שכיסה את גופי הבהיר , המקום לא יספיק לתאר.
מעבר לתחושת התסכול , הבושה , הבגדים הארוכים בקיץ, הפצעים מהגילוח, שטפי הדם ממריטות השעווה, הזמן בהוצאת השיער עם פינצטה שערה שערה, המשחות , המכשירים , ההבהרה במי חמצן וכל דבר חדש שיצא לשוק... והשיער בשלו, גדל וגדל יומיים אח"כ ושוב חוזר חלילה.
כמה הציקו לי הילדים , כמה פגעו. כמה עצובה הייתי. ים? בריכה? מכנסיים קצרים? שמלה? לא באפשרות. העור לבן והשיער ש ח ו ר!!!
קשה לי לתאר לכם את האושר שלאחר הטיפול הראשון בלייזר ,כשהשיער גדל ושלפתי אותו עם הצפרניים והוא כאילו איננו מחובר!!! יוצא מהעור בקלילות ואינו משאיר סימנים אדומים. איזו הקלה.
את הטיפולים עברתי ללא משחות אלחוש, כן ו...כאב. אבל כאב בכייף . ולא יותר מכל הטיפולים האחרים שעברתי לאורך השנים...השיער מושמד סופית! הסבל הסתיים! היום , אני חלקה, מאושרת, נפתחתי לעולם, ו...כן, בקיץ לובשת שמלות , חולצות קצרות ומכנסיים קצרים!!! מי שלא מכיר את התחושה, לא יבין לעולם.
לכן, אני אומרת, אל תשפטו חוות דעת זו. אני חושבת שזו החלטת האם ובתה והרי אף אחד לא מכריח אותן לגשת לטיפול בלייזר. בהצלחה לכן מכל הלב שמבין , כל כך מבין.
תודה,
אני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מכשיר ייעודי הסרת שיערות לבנות
הסרת שיער בלייזר בפי הטבעת לאחר ניתוח פיסורה
לאחר טיפול לייזר ראשון- גב חזה ובטן
פרופורציה או אמריקן לייזר הסרת שיער
שיער שיבה ולייזר בן 56
שאריות אחרי טיפול ipl- הסרת שיער במפשעה
ליייזר- הסרת שיער לצמיתות בפנים
מכשיר לייזר להסרת שיער- חוות דעת
בחירת מכשיר ipl ביתי- מהיכן לרכוש
ערוץ הבריאות
.jpg)