שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    אופק
    01/04/2013

אני בן 18 ואפשר לומר די שעיר ברגליים ומפשאות , שיער קשה ושחור. אני מעוניין לדלל באמצעות לייזר על מנת שהשיער יהיה עדין ואסתטי יותר. אני די שחום. האם אוכל בגיל 18 לעבור טיפול יעיל של לייזר/ סוג אחר של הסרת שיער לצמיתות , או רק בגיל 21. אני ממש מעדיף לעבור טיפולים עכשיו ולא לחכות, אבל כל עוד זה לא ייפגע ביעילות. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• החלטה נבונה לדעתי! ממליצה על או-אר

יפעת
    02/04/2013

אם אתה הולך לצבא וזה מקור לאי-נוחות עבורך אז כדאי לך לעשות משהו עם זה. היום הטיפולים פשוטים וקלים ורואים תוצאות במהירות. אחרי שנים של סבל משימוש בשעווה וסכין גילוח אני רק יכולה להתחרט שלא עשיתי את זה קודם :)
    אני מאוד ממליצה על מרפאות או-אר בהרצליה. היחס שם נהדר והצוות מקצועי, אני מציעה לך לקבוע פגישת ייעוץ כדי לראות איך הם יכולים לעזור לך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני עדיין מחכה לתשובה עניינית

אופק
    02/04/2013

ומקצועית ולא לתוכן שיווקי, אבל תודה על האדיבות :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני עדיין מחכה לתשובה עניינית - תגובה

סופי ברנר
    09/04/2013

אופק שלום,
    אתה נמצא בשיא התהליך ההורמונאלי שלך, כלומר הגוף מיצר כל הזמן עוד ועוד שיער.
    הלייזר יכול לטפל רק בזקיקים פעילים ולא בזקיקים רדומים, ולכן לא יכול לעצור את הופעתם של זקיקים רדומים בעתיד.

לפיכך, הטיפול יכול לשפר את איכות החיים שלך, ולהעניק לך תחושת נוחות עם הגוף שלך, אך קח בחשבון שבטווח הארוך יתכן והשיער יחזור ותצטרך עוד טיפולים.

אם השיער מאד מפריע לך, אתה יכול לעשות סדרת טיפולים לדילול השיער במרווחים גדולים יותר - במקום אחת לחודשיים, לעשות טיפול אחת ל 3-4 חודשים, ולהפסיק בשלב שאתה מרגיש נח.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו