מספר שאלות פשוטות וכלליות.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מספר שאלות פשוטות וכלליות.
    אין שם.
    10/04/2013

בקרוב אני אהיה בן 29.
    1. אני עכשיו בדיאטה, האם יש יתרון אם אני אעשה את הסרת השיער רק לאחר הדיאטה?
    2. האם ניתן להסיר שיער לא לצמיתות מכל הגוף (פרט לראש כמובן). ואיפה מבצעים בדרך כלל הסרות כאלה?
    3. מה טווח העלויות פחות או יותר של הסרת שיער סה"כ. אני לא רוצה להירשם לפגישות יעוץ ולברר מחירים כרגע. כי ממש אני כנראה אעשה את זה רק עוד כמה חודשים ואני רוצה לדעת סדר גודל פחות או יותר, אני יודע שללכת לכמה מקומות טובים ולהשוות מחירים ודרכי טיפול זה הפתרון הכי יעיל.

תודה רבה ויום עצמאות שמח לכולם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• המשך לתשובה

הראל
    10/04/2013

בתשובה 3 כתבתי לך שההבדל בין 12 טיפולים ל6 טיפולים הוא הבדל מזערי, התכוונתי להבדל במחיר, ההבדל בתוצאה של הסרת השיער הוא הבדל ניכר. בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מספר שאלות פשוטות וכלליות. - תגובה

סופי ברנר
    14/04/2013

השינוייים אשר עלולים להשפיע על תוצאות הטיפול הינם שינויים הורמונאליים שאנו עוברים.
    לשאלתך, ניתן להסיר הסרת שיער בלייזר מכל מקום בגוף. בחירת האיזורים הינה מאד אינדיבידואלית וכל אחד מטפל באיזור שמפריע לו.
    תוצאות הטיפול הינם 70%-80% - מכוון שכל עוד אנו חיים, אנו מייצרים כל הזמן שיער חדש (לרוב הוא פלומטתי ולכן לא מפריע).
    טווח מחירים בהסרת שיער גם הוא נתון משתנה, מכוון שכל אחד נדרש בכמות שונה של טיפולים והצפיות שונות.

הייתי ממליצה לך להגיע לייעוץ חינם באחד מסניפנו הקרובים לביתך, שבו תקבל הסבר רחב יותר שיעזור לך להחליט מה טוב עבורך.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו