מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הסרת שיער מהרגליים+מ אינטימיםרנטגן - לייזר14/04/2013
שלום, אני בן 18 מהצפון,
עוד מספר חודשים אני מתגייס ולכן התחלתי טיפול של לייזר בבטן,חזה,גב,כתפיים
וזרוע עליונה.
אני נמצא בטיפול לייזר מתחילת השנה לצערי אני חושש שאני עדיין אשאר עם לא מעט שיערות במקלחות המשותפות.
בכל מקרה בנוסף לטיפול לייזר בפלג העליון של הגוף
אני מעוניין בטיפול שעווה בחלק התחתון
מה שאומר,רגליים ואיזורים אינטימים (איבר מין והישבן)
השאלה שלי היא אם יש מקום באיזור טבריה שמוכנים לעשות שם טיפול כזה לגברים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאלמוני
הראל14/04/2013לא טוב שבפלג הגוף העליון התחלת לייזר בגיל 18, זה חסר טעם כי בגיל הזה השיער עוד ממשיך לצמוח וימשיך עד גיל 25.
בפלג גוף התחתון סיכויי ההצלחה בלייזר גבוהים משמעותית מאשר בפלג גוף העליון.
אני במקומך הייתי עושה בפלג גוף העליון (בטן ומעלה) שעווה.
ובפלג הגוף התחתון (ישבן, שיער ערווה ומטה) טיפולי לייזר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער מהרגליים+מ אינטימים - תגובה
סופי ברנר15/04/2013שלום,
טיפולי שעווה לרוב עושות קוסמטיקאיות שפזורות בכל הארץ.
היות ואתה מעוניין לעשות זאת באיזורים אינטימיים יש לבדוק זאת מראש עם הקוסמטיקאיות.
לצערי אין לי מישהי מסוימת להמליץ לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
רנטגן - לייזר17/04/2013והאם זה שלפנייך צדק? כל הכסף ששילמתי עכשיו "יזרק לפח" ?
זה חוקי בכלל שהם נתנו לי לעשות את הטיפול בלי ליידע אותי שזה לא ישפיע עלי בגלל הגיל ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
סופי ברנר18/04/2013טיפול בלייזר בגילאים צעירים, רק משפר את איכות החיים, ולא ממש מסיים את התהליך.
לגיל יש השפעה מאוד גדולה על כמות הטיפולים שנדרשת. לא יכול להיות שבחור בגיל 18 ובחור בגיל 30 יתחילו טיפולים באותה נקודה, ושיניהם יצטרכו לבצע את אותה כמות טיפולים.
כמות הטיפולים משתנה מאדם לאדם ומאיזור לאיזור, בעיקר כשמדובר באיזורים הורמונאליים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשרי שילוב עם מכשיר ME ?
רנטגן - לייזר19/04/2013יש לי את המכשיר ME להסרת שיער
יש אפשרות ששבועיים אחרי הטיפול אני אשתמש גם במכשיר הזה
בלי שיהיה נזק ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשרי שילוב עם מכשיר ME ? - תגובה
סופי ברנר22/04/2013מכוון שאיני מכירה את המכשיר, אני לא יודעת מה ההשלכות של לעשות טיפולים בתדירות כל כך צפופה ולשלב בין הטכנולגיות.
באופן כללי, לאחר טיפול בלייזר, השיער לא אמור לגדול כל כך מהר.
על פניו, אם יוצאות שיערות והן לא נושרות, אני לא חושבת שצריכה להיות בעיה להסיר אותן.
למען הסר הספק, הייתי ממליצה לפנות ליצרן המכשיר ולשאול אותו בקשר לזה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מכשיר ייעודי הסרת שיערות לבנות
הסרת שיער בלייזר בפי הטבעת לאחר ניתוח פיסורה
לאחר טיפול לייזר ראשון- גב חזה ובטן
פרופורציה או אמריקן לייזר הסרת שיער
שיער שיבה ולייזר בן 56
שאריות אחרי טיפול ipl- הסרת שיער במפשעה
ליייזר- הסרת שיער לצמיתות בפנים
מכשיר לייזר להסרת שיער- חוות דעת
בחירת מכשיר ipl ביתי- מהיכן לרכוש
ערוץ הבריאות
.jpg)