מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חייבת ייעוץ לא משוחד! מאוד מבולבלת!חן18/04/2013
שלום,
אני נערה בת 18 וחצי ומעוניינת להסיר שיער בכל איזור הפנים.
אני בעלת עור שחום ושיער שחור (יותר כהה מגוון העור).
ביקרתי כבר בכל מכון אפשרי , קר, נטורפיל, אמריקן לייזר וכו'
בכל מקום הציעו לי מכשיר אחר ובכל מקום קיבלתי תשובה שונה לשאלות שלי.
בבקשה תעשי לי סדר בבלאגן,
אני הבנתי שמכשיר האלכסנדריט אינו מתאים לעור שחום אך בכל זאת הציעו לי אותו..
מכשיר הסופרנו הוא מעין חיקוי של הלייטשר ולכן אינו אפקטיבי במיוחד
והלייטשר בכלל לא מתאים לאיזור הפנים
אז מה הפתרון , האם עובדות אלה נכונות, מה הצעתך ?!
(ניסיתי בעבר אפילציה באיזורים קטנים אך הפסקתי מהסיבה שזה לא מתאים לאיזור נרחב כלכך.)
תודה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפילציה בפנים-כבר לא יודעת מה לעשות
מיואשת18/04/2013אחרי שנים של לייזר ללא תועלת החלטתי לפנות לאפילציה, עד עכשיו עשיתי 3 טיפולים, כרגע אחרי הטיפול ה-3 העור פנים שלי נראה כך (מצ"ב תמונה) אני מפחדת שהסימנים ישארו לי או שזה בכלל צלקות וגם יש חורים קטנים שאני לא יודעת מזה..
אם תוכלו לעזור לי אודה לכם מאוד!!!
יש לציין שאני עורכת את הטיפולים אצל קוסמטיקאית מקצועית (היא גם אחות) ויש לה ניסיון של שנים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם לי היה מקרה דומה...
גליה19/04/2013קראתי את השאלה שלך ונזכרתי שגם לי היה מקרה דומה. הייתי חייבת טיפול מסויים והלכתי לכל מיני רופאים ומרפאות והאמת שכל אחד סיפר על היתרונות שלו ובסוף הלכתי על הלב שלי ומי שעשה את הרושם הכי טוב.
בעקרון כל המכונים שהזכרת טובים. אני הייתי הולכת על אמריקן לייזר שהם הכי וותיקים אבל כולם טובים. תראי לאיזה רופא את הכי מתחברת. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחייבת ייעוץ לא משוחד! מאוד מבולבלת! - תגובה
סופי ברנר21/04/2013שלום לך,
למען ההגינות, אפתח בגילוי נאות, ואספר שאנחנו מייצגים את קר לייזר.
את מציינת שכבר ביקרת אצלנו בעבר, והמלצנו לך על טיפולים מתאימים.
חשוב להדגיש שאזור פנים הינו האזור הבעייתי ביותר להסרת שיער, ותוצאותיו איטיות יותר משאר חלקי הגוף.
במידה והשערות בפנים שחורות וחזקות, מכשירי הלייזר השונים בהחלט יכולים לעשות עבודה מצוינת, במידה והשיער פלומתי ללא צבע, מומלץ לפנות לאפילציה.
המכשירים שציינת הינם מכשירים נהדרים שעושים עבודה מצוינת.
מכשיר הקנדלה אכן מתאים לאנשים בהירי עור, ומצוין לאזור הפנים. יחד עם זאת, מנסיון, ישנם לקוחות עם גוון עור מעט כהה שעושים טיפולים במכשיר זה, והתוצאות ניכרות לעין.
אני הייתי ממליצה, שתגבשי לך דעה בעניין, ותאמצי מקום אחד שעליו את סומכת ומאמינה ותטפלי שם.
כפי שאת רואה, יש לא מעט מכונים אשר לכל אחד מהם דעה שונה.
הדבר דומה, לרופאים מומחים, אשר לכל רופא דעה משלו וחוות דעת אישית שלעיתים יכולה לסתור את האחרים בתחום.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך ייאוש!!
חן23/04/2013היי סופי תודה רבה על התשובה.
אתמול הלכתי למכון נוסף ושאלתי לגבי הפנים העורף והגב עליון.
שם אמרו לי שהשיער שלי הוא פלומתי בכל 3 האזורים.
היא הסבירה לי שלמרות שגוון השיער שלי הוא שחור צבע עורי הוא שחום לכן לא תוכל לעשות לי אפילו עם מכשירים חזקים יותר מכיוון ולא מתאימים לצבע עורי ואף יכולים לגרום לי לשיעור יתר.
באותו רגע "חרב עולמי" בידיעה שאין לי אפשרות להיפטר מהשיער הנוראי הזה!
השאלה שלי היא, האם באמת דבריה נכונים, האם אין מכשירים שמתאימים לשחומי עור בעלי שיער פלומתי??
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך ייאוש!! - תגובה
סופי ברנר24/04/2013אני ממליצה שתגיעי לייעוץ אצלנו ונבחן את צבע עורך. בתחילה סיפרת שהיית בקר ומצאנו שאת מתאימה, לכן אני לא רואה סיבה מדוע לא לטפל בך.
אינני יודעת על איזה מכשירים בחנו אותך.
בכל אופן זה משהו שצריך לבחון מקרוב ואני בהחלט יכולה לומר, שאם יימצא שאת לא מתאימה, נאמר לומר לך את זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מכשיר ייעודי הסרת שיערות לבנות
הסרת שיער בלייזר בפי הטבעת לאחר ניתוח פיסורה
לאחר טיפול לייזר ראשון- גב חזה ובטן
פרופורציה או אמריקן לייזר הסרת שיער
שיער שיבה ולייזר בן 56
שאריות אחרי טיפול ipl- הסרת שיער במפשעה
ליייזר- הסרת שיער לצמיתות בפנים
מכשיר לייזר להסרת שיער- חוות דעת
בחירת מכשיר ipl ביתי- מהיכן לרכוש
ערוץ הבריאות
.jpg)