שיעור באזור הצוואר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיעור באזור הצוואר
    שרון
    22/04/2013

שלום, אני מטפלת כבר יותר משנה בהסרת שערות מאזור השפם בלייזר, יש דילול אך עדיין צריך להמשיך בטיפולים. במקביל לכל התקופה הזו, דווקא מתפשטות לי שערות באזור הצוואר והסנטר. זה התחיל ממש מכמה שערות בודדות כהות וחזקות ולכן התחלתי לטפל באפילציה אבל עכשיו צומחות יותר ויותר שערות גם פלומתיות.
    האפילציה מאוד כואבת באזור הזה ומנגד אני גם חוששת שהיא גורמת להתפשטות. יש גם התחזקות באזור הפאות.
    האם כדאי לעבור לטפל בלייזר באזור זה בגלל שהשטח גדל או להמשיך באפילציה?
    האם לייזר לא יחמיר את המצב?
    האם ניתן לקשר בין הטיפולים בשפם או האפילציה לבין התפשטות השערות בצוואר? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיעור באזור הצוואר

הוספת תגובה

• שיעור באזור הצוואר - תגובה

סופי ברנר
    25/04/2013

שלום שרון,
    אין קשר בין טיפול השפם להופעת השיערות בסנטר ובצוואר - התופעה מקרית ביותר.
    חשוב לציין, הלייזר מחמם את השטח שקרוב לו. היות והאיזורים האלה לא חוממו, הופעת השיער לא קשורה לכך.
    בנוסף, אפילציה לא גורמת להתפשטות של שיער.
    ההחמרה בשיעור הפנים, הינה התעוררות של זקיקים רדומים, שמתעוררים לעיתים עקב בעיה הורמונאלית. במידה ומדובר בכמות מאד גדולה של שיער, וזה שיער שחור חזק (לא פלומה בהירה) בהחלט ניתן לטפל בלייזר.
    אפיליציה הינה שיטה מצוינת, מכוון שהיא עובדת בשיטה מאד ממוקדת - שיערה שיערה, אך היא כואבת יותר, ואף עלולה להותיר צלקות וסימנים. ואילו הלייזר יכול לעבוד על כמות גדולה יותר של שיערות בזמן קצר יותר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו