לייזר או אינפרא?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לייזר או אינפרא?
    ריקי
    23/04/2013

היי,

החלטתי שאני רוצה להוריד שיער בליזר, התחלתי לבדוק וקיבלתי 2 הצעות בינהן אני מתלבטת. הראשונה של טיפולים ללא הגבלה באינפרא והשניה 10 טיפולים אבל בליזר.
    מבחינת המחיר אין הרבה הבדל ככה שהשאלה מתמקדת במה עדיף.
    ההתלבטות שלי נובעת מהעבודה שיש לי שחלות פוליציות כך שאני חוששת ש-10 טיפולים לא יספיקו.
    יש לציין שאני בהירה והשיער כהה כך שאני מתאימה לשני הטיפולים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לייזר או אינפרא?

הוספת תגובה

• לייזר או אינפרא? - תגובה

סופי ברנר
    25/04/2013

שלום ריקי,
    זו אכן התלבטות!!
    את צריכה להבין, שלייזר בהחלט יכול לגמור את השיערה בצורה הרבה יותר חזקה ואגרסיבית מאשר האינפרא.
    כל הרעיון הוא לנתק את נים הדם מזקיק השיערה - הלייזר בהחלט מסוגל לעשות זאת בטיפולים מועטים יחסית.
    בטיפולי אינפרא - כמות הטיפולים הנדרשת הינה גבוהה יותר ביחס ללייזר, וליעיתים הטיפול נתקע, השיער הופך לפלומתי ובשלב מסוים, האינפרא כבר לא עוזר לו, ואז מהייאוש עוברים ללייזר.

כשיש בעיה הורמונאלית, התוצאה מתקבלת בקצב איטי יותר, וכמות הטיפולים שנדרשת גבוה מהרגיל.
    כמו כן, ישנה חשיבות לאיזורים בהם את רוצה לטפל - לא פירטת. אם זה לא באיזור הפנים, התגובה בשתי השיטות תהיה איטית יותר.

חשוב לזכור שהלייזר או האינפרא מטפלים בשיער קיים, ולא בזקיק רדום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו