טיפולי אפילציה להסרת שיער מהסנטר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפולי אפילציה להסרת שיער מהסנטר
    חסוי
    23/04/2013

שלום, אני בת 19 וחצי. אני עוברת עכשיו טיפולי אפילציה להסרת שיער מהסנטר. אני מתלבטת לאיזה קוסמטיקאית כדאי לי לפנות. לקוסמטיקאית אחת יש מכשיר של אפילציה יותר מיושן, אבל גם יותר זול. קיבלתי עליה המלצות, אבל לא מזמן נוצר לי פצע באזור הסנטר ולקח קצת זמן עד שהוא נעלם. לקוסמטיקאית השנייה יש מכשיר יותר חדש. בניגוד לראשונה היא גם משתמשת במחט אינדיווידואלית. מה כדאי לי לבחור?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• טיפולי אפילציה להסרת שיער מהסנטר - תגובה

סופי ברנר
    24/04/2013

שלום לך,
    לרוב הטיפול באפילציה מותיר אחריו פצעים וצלקות. את צריכה לוודא שהאפילטורית שעושה את העבודה היא מקצועית מאוד ולא פוצעת.
    בהחלט יש היום טכנולוגיות מפותחות בקשר לזה, לדעתי השיטה הישנה היא הטובה ביותר, מחט חשמלית, שתופסת את השיערה ומחחמת אותה עד אשר משמידה את הזקיק.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפולי אפילציה להסרת שיער מהסנטר - תגובה

שי שחר
    25/04/2013

רציתי רק להוסיף ששימוש במכשירי האפילציה החדישים,מקטין את הסיכון לצלקות ,רק חשוב מאוד להיזהר מחשיפה לשמש בתקופת הטיפול.

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו