מכשיר ליזר THRהמרכז לטכנולוג אסתטית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מכשיר ליזר THRהמרכז לטכנולוג אסתטית
    מאיה
    25/04/2013

אני מתכננת לפתוח מכון יופי להשרת שיער, קיבלתי כל מיני הצעות מחיר מחברות שונות, יש הבדלים משמעותיים בין מכשירי הלייזר.
    התחברתי למכשיר ה- THR של חברת "המרכז לטכנולוגיה אסתטית" ברמת גן.
    האם אתם מכירים את מכשיר הליזר הזה? מה דעתכם עליו?
    אני קונה אותו במחיר יקר יחסית ולפחות אני צריכה לדעת שהתצאות שלו טובות.
    תודה,
    מאיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מכשיר ליזר THRהמרכז לטכנולוג אסתטית - תגובה

סופי ברנר
    28/04/2013

שלום מאיה,
    אני לא שמעתי על מכשיר THR אולי את מתכוונת לטכנולוגיה בשם SHR?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מכשיר ליזר THRהמרכז לטכנולוג אסתטית - תגובה

שי שחר
    30/04/2013

שלום מאיה

ככלל, התוצאות בטיפולים משתנות ממטופל למטופל,ולכן, גם אם ייאמר לך שמכשיר מסוים,הינו מדהים ביכולותיו,יהיו מטופלים שזה יעבוד עליהם פחות טוב.
    אין לי מושג כמה זמן את בשוק ואיזה גרעין לקוחות יש לך. במידה ואת לא המון שנים בעסק, רצוי שתבדקי עם יורם,האם יש מכשירים יותר זולים,כדוגמת I PULSE, שהוא טוב אך כנראה לא מפותח טכנולוגית כמו הTHR, תתחילי לעבוד ובשלב מתקדם יותר,תשדרגי למכשיר יותר יקר.זה מה שאני עשיתי.
    אפשרות נוספת היא,לקבל מיורם רשימת קוסמטיקאיות שרכשו ועובדות עם THR, ולשוחח איתן על ביצועיו.

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו