הסרת שיער פנים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסרת שיער פנים
    דור
    26/04/2013

אני מעוניינת להסיר שיער מהסנטר והפנים, אני בהירה ושיערי כהה אך חשוב לציין שאני מנומשת בעבר אמריקן לייזר טענו שלא מומלץ לי להסיר בלייזר עקב חשד לפיגמנטציה ועקב העובדה שמדובר באיזור הורמונלי, אם כך מהן האפשרויות העומדות בפניי בכל הנוגע לשפם ולסנטר (לא מעוניינת באפילציה מחשש לכוויות)
    כמו כן אני מסירה שיער בלייזר ברגליים ולאחרונה החלו להופיע לי כתמים לבנים לאורך הרגליים מה זה יכול להיות והאם זה קשור להסרת שיער?
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הסרת שיער פנים

הוספת תגובה

• הסרת שיער פנים - תגובה

סופי ברנר
    29/04/2013

היי דור,
    את לא מציינת בת כמה את וזה מאד חשוב! איזור הפנים הינו אזור הורמונאלי, וככל שמתחילים בו טיפולים בגילאים צעירים כך נדרשים יותר טיפולים. בהנחה שאת מעל גיל 25 והשיערות שלך אכן שחורות וחזקות, ועורך בהיר, אין שום בעיה לעשות לייזר לא אינפרא ו/או IPL. ההבדל מאד גדול בין השניים. בכל אופן, כיום יש מכשירי לייזר מאד מתקדמים כגון: הקנדלה (אלקסנדריט), שמאפשרת לעשות טיפולים ללא גילוח עם תוצאות מרשימות. לגבי תופעות הלוואי - אלו קיימות בכל מכשיר, אחד התופעות בלייזר אכן זהו החשש מכוויות, אך אם עובדים נכון וקובעים בצורה מדויקת את הפרמטרים המתאימים אין סיבה שיהיו כוויות.

בהצלחה:)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשךלשאלה קודמת

דור
    11/05/2013

אשמח לתגובה בנוגע לכתמים הלבנים שנוצרו לי ברגליים האם יש קשר להסרת שיער שאני עושה ברגליים הלייזר. אני בת 33 דרך אגב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו