מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אני רוצה להסיר שיערשלומי26/04/2013
בישבן האם זה איזור הורמונלי? אני בן 21 עוד חודשיים ושעיר בכל הגוף באיזה איזורים מומלץ להתחיל אם בכלל??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני רוצה להסיר שיער - תגובה
שי שחר27/04/2013שלום שלומי
בעיקרון כל איזור בגוף מגיב אחרת לטיפולים ,איזורים הנחשבים הורמונליים הם כתפיים,יד אחורית,צידי הבטן,פנים.
במידה והשיער בישבן מספיק חזק ואיננו פלומתי אז ניתן להתחיל לטפל כחמישה טיפולים ולבחון את התוצאות המתקבלות. בד"כ זהו איזור שמגיב היטב לטיפול.
אותו כנ"ל לגבי חזה-בטן
אני לא מתייחס כאן לידיים או רגליים כיון שאלו הם איזורים חשופים לשמש רוב הזמן ולא ממש רצוי לטפל בהם בקיץ
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמודה לך על התשובה אולם
שלומי28/04/2013במקומות ששאלתי שמטפלים בלייזר לא הסכימו לעשות פחות מ10 טיפולים וזה מגביל . יש מקום כזה? ושאלתי בעבר ואשאל שוב אני מעוניין שאיש מקצוע שלא מעורה בחברה כלשהי ויש לו אינטרס.. לייעוץ יש דבר כזה? אולי אתה? תודה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלי אין שום אינטרס לעזור לך
הראל29/04/2013תשמע, הרבה מאוד חברות רציניות מציעות או 10-12 טיפולים שזה נחשב להסרה מקסימלית של השיער- אם זה מצליח להסיר כמו שצריך השיער שלך יופחת בכ80-90 אחוזים וישאר לך שיער מאוד דק ובעל צבע בהיר הרבה יותר מהצבע שקיים אצלך עכשיו. יש לך אפשרות שנייה שהיא 6 טיפולים, זה נקרא דילול השיער, כלומר, לא קוף, אבל גם לא רוסי. השיער יהיה דק יותר וקצר יותר וגם יראה מדולל באופן טבעי. לפי מה שזכור לי אין הבדל משמעותי בסכום הכסף שתשלם עבור 12 טיפולים לסכום שתשלם עבור 6 טיפולים לכן יש מצב שהייתי ממליץ לך לקחת את ה12.
בכל אופן, אתה מחליט כי אתה זה שמשלם את הכסף, אם חברה לא מציעה לך דילול, כלומר רק 6 טיפולים אז תגיד להם תודה ופשוט תלך.
הסרת שיער בישבן מאוד נפוצה במכוני הלייזר, התוצאות טובות מאוד ויאללה תתחיל כבר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקי קיבלתי את הדיעה שלך. לגבי
שלומי29/04/2013המקום שאלך אליו לעשות את הטיפולים? על איזה היית ממליץ לי או שתגיד באופן פרטי.. מבחינת המחיר? ומבחינת איכות הטיפולים? תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמודה לך על התשובה אולם - תגובה
שי שחר30/04/2013היי שלומי
אני איני מעורה בשום חברה.הקליניקה שלי פרטית.
רצוי שתבין שכדי להגיע לדילול משמעותי,דרושים כעשרה-12 טיפולים ,כאשר בשלב המתקדם של הטיפולים, הזמן שממתינים ביניהם, הוא גבוה יותר מאשר בתחילתם.
בעיקרון ניתן אצלי לשלם פר טיפול ,אולם שוב, קח בחשבון שדרושים כעשרה טיפולים לכדי להגיע לתוצאה משמעותית
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מכשיר ייעודי הסרת שיערות לבנות
הסרת שיער בלייזר בפי הטבעת לאחר ניתוח פיסורה
לאחר טיפול לייזר ראשון- גב חזה ובטן
פרופורציה או אמריקן לייזר הסרת שיער
שיער שיבה ולייזר בן 56
שאריות אחרי טיפול ipl- הסרת שיער במפשעה
ליייזר- הסרת שיער לצמיתות בפנים
מכשיר לייזר להסרת שיער- חוות דעת
בחירת מכשיר ipl ביתי- מהיכן לרכוש
ערוץ הבריאות
.jpg)