אני רוצה להסיר שיער

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני רוצה להסיר שיער
    שלומי
    26/04/2013

בישבן האם זה איזור הורמונלי? אני בן 21 עוד חודשיים ושעיר בכל הגוף באיזה איזורים מומלץ להתחיל אם בכלל??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אני רוצה להסיר שיער

הוספת תגובה

• אני רוצה להסיר שיער - תגובה

שי שחר
    27/04/2013

שלום שלומי

בעיקרון כל איזור בגוף מגיב אחרת לטיפולים ,איזורים הנחשבים הורמונליים הם כתפיים,יד אחורית,צידי הבטן,פנים.

במידה והשיער בישבן מספיק חזק ואיננו פלומתי אז ניתן להתחיל לטפל כחמישה טיפולים ולבחון את התוצאות המתקבלות. בד"כ זהו איזור שמגיב היטב לטיפול.
    אותו כנ"ל לגבי חזה-בטן
    אני לא מתייחס כאן לידיים או רגליים כיון שאלו הם איזורים חשופים לשמש רוב הזמן ולא ממש רצוי לטפל בהם בקיץ

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מודה לך על התשובה אולם

שלומי
    28/04/2013

במקומות ששאלתי שמטפלים בלייזר לא הסכימו לעשות פחות מ10 טיפולים וזה מגביל . יש מקום כזה? ושאלתי בעבר ואשאל שוב אני מעוניין שאיש מקצוע שלא מעורה בחברה כלשהי ויש לו אינטרס.. לייעוץ יש דבר כזה? אולי אתה? תודה..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לי אין שום אינטרס לעזור לך

הראל
    29/04/2013

תשמע, הרבה מאוד חברות רציניות מציעות או 10-12 טיפולים שזה נחשב להסרה מקסימלית של השיער- אם זה מצליח להסיר כמו שצריך השיער שלך יופחת בכ80-90 אחוזים וישאר לך שיער מאוד דק ובעל צבע בהיר הרבה יותר מהצבע שקיים אצלך עכשיו. יש לך אפשרות שנייה שהיא 6 טיפולים, זה נקרא דילול השיער, כלומר, לא קוף, אבל גם לא רוסי. השיער יהיה דק יותר וקצר יותר וגם יראה מדולל באופן טבעי. לפי מה שזכור לי אין הבדל משמעותי בסכום הכסף שתשלם עבור 12 טיפולים לסכום שתשלם עבור 6 טיפולים לכן יש מצב שהייתי ממליץ לך לקחת את ה12.
    בכל אופן, אתה מחליט כי אתה זה שמשלם את הכסף, אם חברה לא מציעה לך דילול, כלומר רק 6 טיפולים אז תגיד להם תודה ופשוט תלך.
    הסרת שיער בישבן מאוד נפוצה במכוני הלייזר, התוצאות טובות מאוד ויאללה תתחיל כבר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוקי קיבלתי את הדיעה שלך. לגבי

שלומי
    29/04/2013

המקום שאלך אליו לעשות את הטיפולים? על איזה היית ממליץ לי או שתגיד באופן פרטי.. מבחינת המחיר? ומבחינת איכות הטיפולים? תודה רבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מודה לך על התשובה אולם - תגובה

שי שחר
    30/04/2013

היי שלומי
    אני איני מעורה בשום חברה.הקליניקה שלי פרטית.
    רצוי שתבין שכדי להגיע לדילול משמעותי,דרושים כעשרה-12 טיפולים ,כאשר בשלב המתקדם של הטיפולים, הזמן שממתינים ביניהם, הוא גבוה יותר מאשר בתחילתם.
    בעיקרון ניתן אצלי לשלם פר טיפול ,אולם שוב, קח בחשבון שדרושים כעשרה טיפולים לכדי להגיע לתוצאה משמעותית

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו