מכשיר הVectus הוא לייזר? פחות טוב?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מכשיר הVectus הוא לייזר? פחות טוב?
    רחל
    30/04/2013

אני צריכה ייעוץ דחוף!
    אני רוצה להסיר שיער מכל הגוף (ממש מהכל -אני ממש צריכה ) ויש לי שיער כהה ועור בהיר. בדקתי כל מיני מקומות טיפול ואני עדיין מתלבטת . הציעו לי 11 טיפולים במכשיר הVectus ב11000ש"ח. אני רוצה לדעת אם המכשיר הזה הוא ברמה יותר גבוהה ממכשירי הלייזר?- במיוחד שאני צריכה גם חזה מלא , ישבן בטן- מקומות עדינים והבנתי שהטיפול במכשיר זה לא כואב בכלל. אבל כשבררתי עליו באחד המכונים אמרו לי שהוא בכלל לא לייזר ושזה כמו לעשות שעווה או מכונה רק שזה מחזיק יותר זמן! זה נכון? שהוא לא באמת מטפל בשורש?!
    בבקשה אני רוצה לדעת אם המכשיר הזה טוב יותר או פחות מלייזר? אם הוא לא לייזר מה הוא? (אינפרה אדום?) אני ממש לא מבינה בזה ותשובה מהירה ומפורטת תועיל לי מאוד!
    תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מכשיר הVectus הוא לייזר? פחות טוב? - תגובה

סופי ברנר
    02/05/2013

רחל יקרה!
    מכשיר הוקטוס, הינו מכשיר לייזר ואורך הגל שלו הינו 810 הזהה למכשיר הלייטשר.
    מכשיר הוקטוס הינו מכשיר חדש יחסית בארץ, והוא מיוצר ע"י חברת פלומר - אחת החברות המובילות בעולם.
    הוא נחשב לאחד ממכשירי הלייזר המתקדמים ביותר בתחום. והטיפולים בו נעשים בצורה מאד מהירה ואיכותית.
    לגבי הכאב - זה מאד יחסי, כן את אמורה להרגיש עקצוצים, ותמיד ניתן למרוח לפני הטיפול משחת אלחוש.
    אינני יודעת מי אמר לך שהמכשיר אינו יעיל, אבל אני יכולה לומר לך, שזה אחד המכשירים המוצלחים שיש היום.
    בהצלחה:)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה קצרה..

רחל
    02/05/2013

תודה רבה סופי! ממש עזרת לי.
    רציתי לשאול גם - ביקשו ממני לגלח את החזה הישבן והבטן. אני מאוד מפחדת שזה רק יגביר את הצמיחה והשערות יהפכו חזקות ושחורות יותר.... יש סיבה לחשש שלי? או שבטוח שהשער ייחלש או יישאר לפחות בכמות שהיה?
    תושה על העזרה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו