מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הסרת שיער בקייר- שאלותדיגו17/03/2008
שלום רב
הסרתי שיער מהפנים בקייר.
הרכבתי משקפי מגן אך כשהקוסמטיקאית הורידה לי שיער מהפאה הימנית הזזתי את הראש שמאלה לאפשר לה להגיע למקום והמשקפיים זזו ואני חוששת שלא הגנו על עיניי.
עצמתי את העיניים כל זמן הטיפול.
רציתי לדעת האם יכול להגרם נזק לעיניים גם אם הן עצומות
ואם כן- אז מה הנזק ?
כמו כן בדקתי באמריקן לייזר אם אני מתאימה לטיפול וכששמעו שאני נוטלת תרופות (פרפנאן) אמרו שאיני מתאימה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בקייר המטפלים לא רופאים- שאלה נוספת
דיגו17/03/2008קראתי עכשיו בשיטוט באינטרנט שבפרופורציה המטפלים הם רופאים.
כעשיו אני נלחצת כי חתמתי בקייר על מסמך שאומר שידוע לי כי המטפלות הן קוסמטיראיות לשעבר שעברו הכשרה מתאימה לעבוד בקייר.
האם עשיתי את הבחירה הנכונה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה דחוף !!!! למה אין תשובה?
דיגו20/03/2008עברו יומיים מאז עשיתי את הלייזר בפנים
ואני מאוד מאוד לחוצה
ורוצה לדעת מהם הנזקים מהלייזר לעיניים כאשר הן חשופות?
והאם עיניים עצומות יכולות להינזק מהלייזר (אפילו שהעיניים היו עצומות ומשקפי המגן היו, ראיתי נקודות אור מהלייזר ואני מאוד פוחדת מזה מזיק לעיניים שעברו ניתוח לפני 3 שנים להסרת משקפיים)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדבר נוסף וחשוב
דיגו20/03/2008אני בת 28.
הסרתי נקודת חן מהלחי לפני 12 שנים בלייזר.
לפני 3 שנים עברתי ניתוח לייזר להסרת משקפיים בקייר.
אני נוטלת תרופה בשם פרפנאן.
אמריקן לייזר לא הסכימו להסיר שיער שצמחה בצלקת של נקודת החן.
בנוסף לא הסכימו לעשות לי לייזר כי אני נוטלת תרופה שלטענתם מגבירה שיעור והטיפול לא יהיה יעיל.
לפני 3 ימים הייתי בקייר והסרתי את שיער הפנים (צלקת שנשארה מנ' החן, שפם, סנטר ופאות).
זו כל האינפורמציה שנוגעת אליי.
אשמח לקבל תשובה במהרה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדיגו
20/03/2008שוב שלום לך
האם השעירות שלך תורשתית או הורמונלית? האם בדקת?
אילו תרופות נוספות את נוטלת,אם בכלל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדיגו
20/03/2008שלום לך
לפי התאור שלך,לא נראה לי שיש לך סיבה לדאגה. גם עם משקפי מגן,ניתן מבעד לעיניים עצומות
לחוש בהבזק של האור.אין בזה סכנה.
המשקפיים נועדו לחסום את הקרן אם היא נורית בטעות לכיון העיניים.
לגבי התרופה שאת לוקחת,כתבי לי במדוייק בלועזית את שמה המסחרי ואת המרכיב הפעיל שלה.כפי שכתבת לי,אני לא מזהה אותה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהPHERFENAN אם אני לא טועה
דיגו20/03/2008ואני רוצה לדעת -
אם העיניים עצומות ובלי משקפיים יכול להיגרם להן נזק?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהPerphenan
דיגו21/03/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדיגו
24/03/2008שלום דיגו
התרופה שציינת אכן לא מומלץ לבצע איתה טיפולים בלייזר מפני שהיא מגבירה את הרגישות של העור לאור.וכתגובה ללייזר עלולות להיות תופעות לוואי לא רצויות,חריפות יותר.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר גלי
דיגו24/03/2008אנא מחקי את הפוסט שלי למעלה (לגבי קייר)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובות לליזר כתוצאה משימוש בפרפנאן
דיגו25/03/2008ד"ר גלי- אני מבקשת שתאמרי לי מאיפה המידע הזה לגבי פרפנאן הגורם לרגישות לאור, ועל כך שלא מומלץ לעשות טיפולי לייזר אם משתמשים בתרופה הנ"ל.
במכון המדובר אמרו לי את הדבר הבא :
אשר לרגישות לאור: התרופה מגבירה את הרגישות בעת חשיפה לשמש, שקרינתה שונה במהותה מקרינת הלייזר. ישנן תרופות שמגבירות רגישות לקרני אור (רואקוטן לטיפול באקנה למשל).
האם לאחר טיפול אחד יכולות להיות סכנות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתופעלות לוואי ללייזר
דיגו25/03/2008כמו כן גלי , איזה תופעות לוואי חריפות יכולות להגרם מהלייזר (יחד עם הפרפנאן)?
אני רוצה להבדק ולראות האם ניזוקתי פיזית מהלייזר בפנים.
לאן עליי לפנות?
סליחה על כל השאלות, כפי שאת רואה
קיבלתי טיפול שגוי ואני נסערת.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגילוח
27/03/2008שלום לך
אם טופלת ולא היו לך תגובות חריגות, יתכן שיהיה בסדר,יחד עם זאת ,השמרי מחשיפה לא מוגנת לשמש,וכן עלייה זהירה בעוצמות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשעירות יתר עקב טיפול לייזר אחד
דיגו27/03/2008גלי
קודם כל אני מודה לך על ההיענות שלך, את מנהלת את הפורום בצורה מדהימה.
תודה!!!
אני מאוד מודאגת מכך שתהיה לי צמיחת יתר עקב טיפול לייזר שעברתי לפני כמה ימים.
האם רופא כלשהוא יכול לנבא/ לראות האם תהיה לי צמיחת יתר בפנים?
כמה זמן לא אוכל להשתזף? (לא אעבור עוד טיפולים בעתיד)
הייתי היום בפרופורציה
אמרו לי שאיני מתאימה לטיפול כלל וכלל!!!
שאלתי לגבי לייזר בסנטר ובפאות והרופא אמר שאתם לא עושים טיפולים
באזורים אלה כי אין להם הצלחה וגם זה מגביר את השיעור.
איך ייתכן שבמכון שהייתי בו הסכימו לעשות לי טיפול והאם אין גוף שמפקח את מכונים להסרת שיער?
בתודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
הסרת שיער אפילציה כמות הטיפולים
מכשיר ייעודי הסרת שיערות לבנות
הסרת שיער בלייזר בפי הטבעת לאחר ניתוח פיסורה
לאחר טיפול לייזר ראשון- גב חזה ובטן
פרופורציה או אמריקן לייזר הסרת שיער
שיער שיבה ולייזר בן 56
שאריות אחרי טיפול ipl- הסרת שיער במפשעה
ליייזר- הסרת שיער לצמיתות בפנים
מכשיר לייזר להסרת שיער- חוות דעת
בחירת מכשיר ipl ביתי- מהיכן לרכוש
ערוץ הבריאות
.jpg)