דילול שיער - לא הכל נושר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דילול שיער - לא הכל נושר
    צעיר בן 22
    04/05/2013

שלום,
    אני בן 22, בעל עור בהיר ושיער ככה, אני עובר טיפול הסרת שיער בלייזר (דילול שיער) באזור הידיים.
    אז ככה - לאחר הטיפול הראשון היו אזור אחד או שניים פה ושם ביד שמאל שהשיער בהם לא נשר והייתי צריך לעבור טיפול תיקון.
    לאחר שבועיים וחצי-שלוש מהטיפול השני, באזור שורש כף היד השיער שם צמח ולא נשר כלל לעמות שאר האזורים באותה יד ולעומת היד השנייה. ולאורך כל יד ימין יד כזה "פס של שיער" שלא נשר גם.
    השאלה שלי האם זה לגיטמי שכל פעם אחרי טיפול לייזר, נשארים אזורים שלא נשרו? אני מבין אם פה ושם יש שיערות בודדות שלא נשרו, אבל אזורים שלא נשרו - זה הגיוני?
    בכל טיפול יש מטפל/רופא אחר שמצבע את הטיפול..
    ולפי מה ששמתי לב, אני חושב שהרופא כן עבר בלייזר על שורש כף היד..

ועוד שאלה שנייה - האם שיער פולמתי שעובר לייזר יהפוך לשיער עבה?

אשמח לחוות דעת
    תודה רבה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דילול שיער - לא הכל נושר

הוספת תגובה

• דילול שיער - לא הכל נושר - תגובה

שי שחר
    04/05/2013

שלום לך צעיר בעל ציפיות,

ראשית לשאלתך האחרונה,שיער פלומתי שעובר טיפולי הסרת שיער,עלול לגדול בכמות יותר גבוהה ,שחור וחזק יותר.
    לא ציינת את גוון השיער וזה חשוב כדי להבין לאילו תוצאות של דילול אתה מצפה.
    ועכשיו לעצם ענין כמות ואיזורים שבהם נושר שיער לאחר טיפול: מכשירי הסרת שיער מסוגלים להשמיד רק שיער שנמצא בשלב צמיחה, כאשר השורש שלו מלא בפיגמנט אשר "נתפס" במכשיר. שיער שאינו בשלב צמיחה לא ייתפס במכשיר וודאי שבוודאי לא ינשור.
    כדי להביא לתוצאה יותר טובה, יש לשמור על מחזוריות הטיפולים מבחינת הזמנים בו אתה מבצע אותם , וכמו כן אולי להעלות את האנרגיה מטיפול לטיפול.
    שים לב שעכשיו קיץ,ואתה מבצע טיפולים באיזור החשוף לשמש ואולי במתכוון דואגים המטפלים שלך לאנרגיה נמוכה.אסור לך להשתזף בכלל בידיים.
    שוב, הבנתי שיש איזורים בהם השיער חלש או פלומתי, שם בד"כ מטפלים בסוג של מכשיר המתאים לסוגשיער כזה. בבקשה בדוק זאת עם המאפלים שלך.

בהצלחה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה לתגובה שלך!

צעיר בן 22
    28/05/2013

תודה רבה לתגובה שלך!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לצעיר בן 22 תשובה יותר מקצועית

הראל המומחה
    07/05/2013

התשובה היא מאוד קצרה וברורה- כשיש איזור שלא נשר/לא נתפס/מעורר תהיות או התלבטויות אתה לוקח את רגליך למכון הסרת השיער שבו אתה מבצע את הטיפולים ומראה למטפלים. אתה חייב להקפיד אפילו אם אחרי כל טיפול נשאר לך איזור כזה. אני לא עשיתי את זה, כלומר לא באתי לאיזורים שהתפספסו ולצערי עכשיו כשאני לקראת הסוף של הטיפולים האזורים שהזנחתי צומחים יותר והשיער שם יותר צפוף וכהה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו