מה לעשות? צריך ייעוץ בבקשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה לעשות? צריך ייעוץ בבקשה
    חיים
    07/05/2013

שלום אני בן 19, ועשיתי טיפול לדילול לייזר - שניים מתחת לברך ואחד מעל.
    הבעיה שלי כזו: אני מגיב טוב ללייזר, טוב מדי אולי ככה שלא גדלות לי שערות מתחת לברך עכשיו (שלושה שבועות מהטיפול) ולמעלה אני פשוט מחכה שיעברו לי לגמרי הפצעים מהטיפול הקודם וזה תהליך איטי ממש)..
    קיצר מאוד מפריע לי זה שלא גדלות שערות בכלל ושיש מצב שבו יש הבדל גדול בין מעל הברך לתחתיה.. (בכל מקרה אני לא רוצה שהרגל שלי תהיה חלקה! ציפיתי לדילול ולא לזה..) וגם יש את הנקודות האלה שכאילו אחרי גילוח
    מה לעשות? להפסיק את הטיפול? ציפיתי לתוצאה שתראה טוב יותר. ואני לא רוצה להיות חלק בצורה הזו. זה

בהמשך לזה אני לא יודע אם בכלל כדאי לי להתחיל בחורף טיפול בידיים גם כן..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה מאוד מאוד פשוטה

הראל המומחה
    08/05/2013

אתה כאילו במצב שאתה לא יודע כמה שיער בעצם יש לך ברגליים, מצד אחד אתה לא רוצה להיות כמו שהיית בהתחלה, ומצד שני אתה לא רוצה לאבד שליטה ולהגיע למצב שאתה פתאום חלק. מה שאתה צריך לעשות זה פשוט לא להגיע לטיפול ב7-8 חודשים הבאים. אחרי 7-8 חודשים השיער יגיע לצמיחה מקסימלית וככה תדע באופן ודאי כמה שיער נשאר לך ברגליים. הרבה מאוד פעמים השיער מתחיל לצמוח פתאום במהירות בחודש השלישי או הרביעי.. בכל אופן אם תחכה 7-8 חודשים בין טיפול לטיפול לא יקרה כלום והטיפול אפילו יהיה יעיל יותר!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה לעשות? צריך ייעוץ בבקשה - תגובה

שי שחר
    08/05/2013

שלום חיים

למיטב הבנתי עשית רק טיפול אחד. טיפול אחד איננו מהווה אינדיקציה למה שיקרה בהמשך.
    השיער יגדל תוך מספר שבועות באופן קצת מדולל ואז תצטרך עוד טיפול.
    עליך להבין שבין טיפול לטיפול תהיינה קרחות ויהיו איזורים חלקים לגמרי.
    את הפצעים יש לשטוף עם סבון רפואי ולמרוח ביאפין לאחר מכן.
    לגבי ידיים, אם תבצע שם טיפולים, כנראה תיאלץ ללבוש חולצה ארוכה במשך הטיפולים.

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

חיים
    09/05/2013

1.אז אתה לא ממליץ להפסיק עם הטיפול או לחלופין לחכות תקופת זמן ארוכה, כמו שהמליצו כאן?
    2 . השתמשתי בביאפין ועכשיו אני כל הזמן משתמש בדרמקס אפילו פעמיים ביום אבל משום מה עדיין לא נעלמו לגמרי הפצעים ועוד מופיעים (באזור הירך, שם עשיתי טיפול כבר לפני שלושה חודשים אם לא יותר)
    3.אני לא מבין מתי כבר לא תהיינה קרחות..
    4.החשש שלי לגבי הידיים הוא לא חולצה ארוכה כי ממילא לא אעשה את זה עכשיו, השאלה הייתה האם בהתחשב בתוצאות שאני רואה ברגליים שהן לא משהו כרגע שווה להיכנס לזה(אולי החשש שלי עם הרגליים לא מוצדק.)

תודה ענקית שי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה - תגובה

שי שחר
    10/05/2013

שלוםחיים
    כפי שכתבתי לך קודם,כל עוד אתה מבצע טיפולים, תהיינה קרחותבין טיפול טיפול.
    עליך להבין גם, שבהרבה מקרים,הטיפול הראשון מגיב מאוד טוב ,אולם בטיפולים הבאים יש עליות וירידות במה שתראה בעין.
    יש הבדל בין רגל עליונה לרגל תחתונה ועלייך להמשיך בטיפולים ולהתייעץ עם המטפלים שלך אם אולי למשוך קצת זמן לטיפול הבא ברגל התחתונה שהגיבה טוב יותר מהעליונה.
    ידיים מגיבות שונה מהרגליים, אולם בכל איזור שתבצע טיפולים,תמיד יהיו קרחות בין טיפול לטיפול,אז לשיקולך.

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שוב תגובה

חיים
    10/05/2013

מצטער שאני מתעקש אבל לשאלה שיותר מעסיקה אותי לא קיבלתי תשובה ברורה אני אנסח את זה ככה - האם העובדה שאני לא מרוצה כרגע מהתוצאות (הפצעים ברגל העליונה שמסרבים לעבור , השערות שלא נראות כאילו הן נחלשות בבחינת הגסות שלהן. כמות השיער לא מטרידה אותי כי כמו שזה נראה אני מגיב טוב בכל הרגל בבחינה הזו, וקרחות הבנתי שאין איך להימנע) האם העובדה הזו היא סיבה מוצדקת להפסקת הטיפול ברגליים? ומתוך זה גם לגבי הידיים(פה ענית לי שהידיים מגיבות שונה.)
    עכשיו אני מקווה שזה קצת יותר ברור כי אני רוצה לקבל החלטה ואני מקווה שתוכל לייעץ לי בזה.

אני שוב מודה לך שי, שבת שלום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הקפצה,תודה

חיים
    19/05/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו