מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מבקשת ייעוץעינב21/05/2013
שלום רב,
בזמן האחרון החלו לצמוח לי שערות באזור הסנטר והצואר. אני ממש מתלבטת לגבי הסרת שיער במכונים המורשים, אך חוששת מאד לגבי הקרינה שלהם.
מה המלצותיך המקצועיות
לגבי - השיטות הבאות?
1. דרמו פלש
2. SHR
3. 4MP
4. IPL
או אולי בכלל שיטה אחרת שלא הכרתי.
תודה ושבוע טוב,
עינב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבל למה לפרסם במסווה של תגובה?
דני24/05/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפילציה זה זול?
הרי04/06/2013כתבת שהשירות של האפילציה הוא זול, אולי את עושה טיפולי אפילציה במסעדה ששם יש מלצריות ואז השירות של המלצריות הוא זול, כי בין אפילציה לזול יש ניגוד חריף, שלא לומר פרדוקס.
אל תמליצי סתם על דברים, יש אנשים שטיפולי האפילציה עשו להם חורים בפנים (כידוע- מחדירים מחט לתוך העור ונותנים פולס חשמלי). יש אנשים שהאפילציה לא עזרה להם בכלל בפנים. בכל אופן, האפילציה שאני מדבר עליה עולה כ-70 שקלים לרבע שעה, שברבע שעה הקוסמטיקאית מצליחה לפגוע בעשרות שיערות. אם זה זול, אז אני לא יודע מה ההגדרה שלך ל-״יקר״.
דבר אחרון, יש משהו במה שאמרת לגבי הלייזר בפנים, צריך לבדוק בזכוכית מגדלת אם הטיפול יהיה אכן יעיל, יש הרבה מכוני נוכלות שיתפסו טרמפ על המצב.
הכי פשוט זה ללכת למכוני השיער הותיקים, האמינים וההכי מומלצים. (רמז: הראשון מתחיל באות ׳פ׳ והמכון השני מתחיל באות ׳ק׳).
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבקשת ייעוץ - תגובה
שי שחר09/06/2013שלום רב לך עינב
הצלחה או כישלון של טיפול באיזורים אותם ציינת, תלויה בגיל שלך ובסוג השיער.
היות ולא ציינת את גילך,אתייחס לסוג השיער.
בעיקרון,במידה והשיער חזק וכהה, ניתן להצליח לדלל משמעותית בלייזר.
אני אישית לא מתלהב ממכשירים שלפני טיפול ,עלייך לגלח את השיער,כי אז, לאחר הטיפול יהיו לך "קוצים" לא נעימים של שיער בפנים.
אם השיער חלש/פלומתי, ניתן בהחלט לשקול אפילציה.
ממליץ לגשת למכון או שניים כדי לקבל חוות דעת חינם, אולם שוב אני מציין: לא להאמין לאף יועצת שטוענת ששיער פלומתי או חלש, יצליח בטיפול.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מכשיר ייעודי הסרת שיערות לבנות
הסרת שיער בלייזר בפי הטבעת לאחר ניתוח פיסורה
לאחר טיפול לייזר ראשון- גב חזה ובטן
פרופורציה או אמריקן לייזר הסרת שיער
שיער שיבה ולייזר בן 56
שאריות אחרי טיפול ipl- הסרת שיער במפשעה
ליייזר- הסרת שיער לצמיתות בפנים
מכשיר לייזר להסרת שיער- חוות דעת
בחירת מכשיר ipl ביתי- מהיכן לרכוש
ערוץ הבריאות
.jpg)