שעווה בירכיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שעווה בירכיים
    ורד
    24/05/2013

שלום,

עד עכשיו היתי מורידה שיערות ברגליים עם שעווה. לאחרונה שמתי לב שבירך יש לי ורידים ורודים שמופיעים. אני לא ממש בטוחה מתי הם הופיעו, הם לא בולטים אך הבנתי שהדבר יכול לנבוע גם מעשיית שעווה. אני יודעת את הכללים לגבי משיכה נגד כיוון השיער ומקפידה עליהם. האם עלי להפסיק לעשות שעווה שם? האם יכול להיות ששעוות מסוימות יפגעו בי יותר ויהיו כאלו שפחות? האם יש לך טיפים אחרים עבורי?
    כרגע אין לי כסף לעשות את כל האזור הזה בליזר.

תודה,
    ורד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שעווה בירכיים

הוספת תגובה

• ורד תנסי מכשיר בשם "silk epil".

הראל
    25/05/2013

זה מכשיר עם עשרות פינצטות שמתגלגלות ומושכות את השיער כמו שעווה. תלכי על סדרה 7 שזאת הסדרה הכי חדשה, בעיקרון זה מאוד כואב(!!!) אבל אולי תצליחי להסתדר עם המכשיר. בכל אופן תקראי על זה קצת ותתרשמי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שעווה בירכיים - תגובה

שי שחר
    09/06/2013

שלום ורד

בשום פנים ואופן לא מציע למרוט בעזרת מכשירי תלישה בגלל שאת מתארת את האיזור כרגיש ביותר.
    ניתן לבדוק לגבי שעוות שמיועדות לאיזורים עדינים , לעבוד במקטעים קטנים והכי חשוב למתוח היטב את האיזור גם בזמן המריחה וגם בזמן המשיכה.

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו