הסרת שער בaria shr

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסרת שער בaria shr
    גליה
    19/03/2008

שלום,

ראיתי שכבר היו כמה הודעות לגבי המכשיר הזה, אבל אני עדיין לא כ"כ בטוחה...

הקוסמטיקאית שלי עשתה לי כבר שני טיפולים בבית השחי במכשיר, בינתיים הכל בסדר ואפילו כבר רואים תוצאות, אבל אני מפחדת מהתוצאות לטווח הארוך, שמעתי שמועות על אפשרות של פגיעה בבלוטות הזיעה, עור יבש וכדומה...

רציתי לשאול אם את באופן אישי ממליצה על המכשיר הזה, ואם ידוע לך על תופעות לוואי כלשהן...

חוץ מזה רציתי לשאול גם לגבי שיער על הפנים:

אני בת 23, יש לי שיער פנים פלומתי שלא הפריע לי במיוחד עד היום, אבל בזמן האחרון התחילו להפריע לי שערות "השפם" שהתחילו לגדול שחורות והתעסתקי איתן בפינצטה (אני יודעת שזה אסור אבל לא התאפקתי),
    אני לא לוקחת גלולות כבר שנה (לפני זה לקחתי למשך תקופה ארוכה של כמה שנים), ורציתי לשאול אם זה יכול להיות קשור לשינויים הורמונלים או האם כדאי לי ללכת לבדיקה אצל גיניקולוג,
    אני פשוט לא יודעת אם המצב שלי הוא יחסית בסדר או לא, אבל זה כן מפריע לי וכן בולט יותר מבעבר.

תודה רבה על ההתייחסות...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הסרת שער בaria shr

הוספת תגובה

• לגליה

20/03/2008

שלום גליה
    אני לא יכולה להמליץ על אף מכשיר או מקום.
    ושמועות זה לא דבר מדעי.סטטיסטית אין מידע מחקרי שמאושש את התופעות הללו,שאת מציינת,
    ולזה אני מוסיפה את נסיוני.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו