הסרת שיער

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסרת שיער
    מירב
    24/03/2008

אני מבררת עכשיו במכונים שונים היכן לבצע הסרת שיער. רק בפרופורציה אמרו לי שהרופאים מבצעים את הטיפול. האם זה אמור להיות ככה בכל מקום- שרופא מבצא טיפול של הסרת שיער בלייזר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הסרת שיער

הוספת תגובה

• עדיף שרופא יעשה זאת

קרן
    25/03/2008

תראי- טיפול של הסרת שיער בלייזר רק רופא יכול לעשות- בגלל ההסמכה לטיפול במכשר שכזה. קוסמטיקאית יכולה לעשות שעווה, אבל לא לייזר. אם את רוצה תוצאות טובות, ולא "תקלות" למינהן, באמת כדאי ללכת למומחים בטיפול להורדת שיער בלייזר- ושרופא יעשה את הטיפול הזה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסרת שיער בלייזר

חסויה
    30/03/2008

מסכימה עם כל מילה! אנשים לא מספיק מודעים לכך אבל ההשלכות של טיפול בלייזר על ידי מישהו לא מנוסה ומומחה יכולות להיות הרסניות. אני הייתי אצל קוסמטיקאית שרק עשתה לי נזק, אז פניתי לפרופורציה, שם כמובן שהטיפול נעשה רק על ידי רופאים, היום אני בטיפול ורגועה הרבה יותר. תבדקו טוב טוב ואל תתפשרו על קוסמטיקאית, רק רופאים!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למירב

27/03/2008

שלום מירב
    אין עדיין תקינה מסודרת בתחום,אך על פי היצרנים של מכשירי הלייזר,המטפלים צריכים להיות רופאים.
    אנני יודעת מה קורה בכל המקומות.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו