הסרת שיער בפנים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסרת שיער בפנים
    מישהי
    24/03/2008

היי
    אני כבר ממש מתוסכלת מהעניין של השיער בפנים הוא לא היה נוראי כל כך עד שהתחלתי לעשות שעווה ומאז השיער בפנים גודל בצורה מגעילה איזה טיפול היית ממליצה לי?אם הבעיה היא לא תורשתית במשפחה האם יש סיכוי שהשערות יעלמו לגמריי?הגלולות דיאנה מעלימות את השיער לתמיד?אן שחייב לקחת אותן באופן קבוע כל החיים?
    תודה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הסרת שיער בפנים

הוספת תגובה

• למישהי

27/03/2008

שלום לך
    בת כמה את?
    יש לך חוסר איזון הורמונלי?
    דיאנה לא מפחיתה שיער היא רק מפחיתה הוצאת שיער חדש עקב חוסר איזון הורמונלי.
    כתבי לי יותר פרטים מדוייקים עליך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיער בפנים

מישהי
    28/03/2008

היי
    אני בת 20,
    השערות בפנים אף פעם לא היו נוראיות כל כך עד שאני התחלתי להשתמש בשעווה,ומאז אני עושה שעווה בערך פעם בשבועיים כי השיער צומח נורא מהר. אף אחד מהמשפחה שלי לא סובל משיעור יתר, פניתי לאיזה קוסמטיקאית כדי לעשות אינפרא אדום זה יעזור?יש לך המלצות אחרות?
    תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך..

מישהי
    28/03/2008

אה ושכחתי לציין שהמחזור שלי בדרך כלל סדיר,בעבר גם הייתי עם עודף משקל אומנם לא רציני אז אני לא יודעת אם יש קשר...
    המשקל כרגע נורמלי רזיתי המון.לאיזה רופא אני צריכה לפנות כדי לברר את הדברים טוב יותר?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למישהי

31/03/2008

שלום לך
    לאנדוקרינולוגיה.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו