מס' שאלות לד"ר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מס' שאלות לד"ר
    פלונית
    24/03/2008

ד"ר שלום!
    אני בת 23, כרגע מטופלת במרפאת כללית אסטטיקה ומקבלת טיפולי אפילציה בפנים (שפם וסנטר) ולייזר ברגליים, בית שחי ומפשעה.
    א. השיער במרכז הסנטר הוא יחסית שחור ועבה, ואינו מועט. כמה טיפולים לערך עלי לעבור עד שתתקבל תוצאה משמעותית? אני מגיעה לטיפול כפעם בשבועיים...)
    ב. רציתי לברר לגבי פס במרכז הבטן- הרופאה בכללית אסטטיקה אמרה מדובר שמקום הורמונלי וכי מאחר ואני צעירה היא ממליצה על אפילציה. עם זאת מדובר בשיער לא מועט, עבה וכהה במרכז, ונהייה יותר פלומתי בצדדים. מה הסכנות בלייזר במקום כזה? האם יכולה להגרם צמיחת יתר או כתמים? השיער הזה מאוד מפריע לי וכרגע אני אובדת עצות לגביו...
    ג. יש לי מספר שיערות בודדות, שחורות ועבות סביב הפטמות. האם יש סכנה בלעשות שם אפילציה? בכמה טיפולים מדובר? כי הניסיון שלי לגבי הפנים קצת מדאיג אותי- אני כבר מיולי עושה אפילציה בפנים, וניראה שאין לזה סוף, וההוצאה הזאת מצטברת במהירות...
    תודה על העזרה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מס' שאלות לד"ר

הוספת תגובה

• לפלונית

27/03/2008

שלום לך
    האם את מאוזנת הורמונלית,האם השעירות היא רק משפחתית,האם את נוטלת גלולות כל שהן?
    הפורום לא מיועד למתן עצות ספציפיות של מה כדאי לי לעשות וכ"ו...כי לא ראיתי דבר ותיאור מילולי הוא לא מספק,ולא רציני.על צמיחת יתר בבטן אני פחות יודעת,אך לעיתים קורה שלאחר הפחתת השיער העבה הכהה בפס הבטן,באופן משמעותי,הרבה יותר בולט לעין השיער הדק יותר בצדדים.
    בפטמות,אם השיערות לא מרובות אני חושבת שניתן לשפר באפילציה.
    בכל מקרה,אם אין בעייה הורמונלית המצב אמור להשתפר בפנים,בפטמות פס בטן ,פס חזה וכ"ו...
    אם יש בעיה ואת לא מאוזנת ,זה לא יגמר.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו