מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לאחר טיפול ראשון ואחרוןדיגו25/03/2008
שלום רב
הסרתי שיער באזור הפנים.
הייתי בטיפול אחד בלבד.
גילחו לי את הפאות, שפם, סנטר.
אם לא אחזור לטיפול נוסף האם יצמחו לי יותר שערות בגלל הגילוח?
האם נכון ש30% מהבנות שעברו הסרת שיער בלייזר באזור הפנים
מצמיחות שיער נוסף ליד האזור המטופל?
או בקיצור- האם יש סיכון שאהפוך לקוף בגלל טיפול אחד??
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד שאלה
דיגו26/03/2008קראתי איפהשהוא שמורחים קרם קירור ע"מ שלא יצמחו שערות מתאים רדומים ליד האזורים המטופלים.
באיזה שלב שמים את הקרם הזה?
לפני הטיפול?
במהלכו?
לאחר הטיפול?
כי אני זוכרת ששמו לי משחה רק לאחר הטיפול ומיד התקלחתי לאחריו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגילוח
27/03/2008שלום לך
גילוח לא מצמיח יותר שיער !! הוא רק מקצר שיערה שחיה בין 6-8 שב' באזור זה ואח"כ נושרת.
השיערה הבאה מתוך אותו זקיק עם לא נפגע,תהיה זהה למה שהתורשה שלך מכתיבה.
יש מושג של צמיחה ריאקטיבית,לא ידועה לי האחוזיות .הקושי נעוץ בעובדה שלא ניתן לנבא למי זה יקרה. למי ניתן מאד לשפר ולמי,יש שילוב של מס' גורמים (כמו תורשה מאד שעירה,רגישות יתרה של הזקיק להורמונים הגבריים-אפילו שהם עדיין בתוך גבולות הנורמה,תרופות,עודף משקל וכ"ו...)ואצלן יכולות לצאת עוד שערות בשולי הטיפול.
כמובן ששיעור באזורים אילו,יכול לנבוע גם משיבושים הורמונליים,והם הסיבה הראשונית לשיעור.
אגב, יתכן,וההתקדמות בשיעור היתה קורית במהלך הזמן גם ללא הלייזר,אך את זאת קשה להוכיח.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות נוספות
דיגו27/03/2008כתבתי תגובה להודעתך היא היא לא פורסמה משום מה בפורום.
אז אשאל שוב-
האם רופא כלשהוא יכול לבדוק האם טיפול הלייזר יגרום לי לשיעור יתר?
הייתי היום בפרופורציה- אינני מתאימה כי אני לטיפול לייזר בפנים כי אני בהירה.
בנוסף- נאמר לי כי פרופורציה אינה עושה טפולי פנים (חוץ משפם) כי זה לא מצליח וגם מעורר שיעור יתר.
האם אין פיקוח על המכונים?
איך יכול להיות שהמכון בו בחרתי (לצערי) קיבל אותי ומכונים אחרים לא?
עברו 10 ימים מאז הטיפול (פאות,שפם,סנטר, ונקודה בלחי שמאל)
השיער התחיל לצמוח שוב.
מה יכולות להיות תופעות הלוואי לאותו טיפול בעתיד?
מתי אוכל להשתזף?
האם חוץ משוק לזקיקי השיער, יכולים להיות סיכונים נוספים לאותו טיפול?
תודה רבה לך על תשובותיך, על מקצועיותך וכל עזרתך הרבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
הסרת שיער אפילציה כמות הטיפולים
מכשיר ייעודי הסרת שיערות לבנות
הסרת שיער בלייזר בפי הטבעת לאחר ניתוח פיסורה
לאחר טיפול לייזר ראשון- גב חזה ובטן
פרופורציה או אמריקן לייזר הסרת שיער
שיער שיבה ולייזר בן 56
שאריות אחרי טיפול ipl- הסרת שיער במפשעה
ליייזר- הסרת שיער לצמיתות בפנים
מכשיר לייזר להסרת שיער- חוות דעת
בחירת מכשיר ipl ביתי- מהיכן לרכוש
ערוץ הבריאות
.jpg)