גילוח

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גילוח
    אלון
    29/08/2013

איך אפשר למנוע את הרקע האפור שנשאר אחרי גילוח? האם יש פתרון?
    עלתי תמונה להמחשה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גילוח

הוספת תגובה

• גילוח - תגובה

ד''ר יוסי מילבאום
    01/09/2013

אלון שלום,

אני מניח שהרקע האפור שאתה מתייחס אליו הוא בעצם זיפי השיער לאחר הגילוח, כפי שמשתקף בצילום שהעלת.
    ניתן להפוך את הזיפים לבולטים פחות על ידי שיזוף.
    יתכן וניתן גם להפחית מהבולטות של הזיפים על ידי טיפולי הסרת שיער באמצעות טכנולוגיה מבוססת אור (לייזר או IPL) שיהפכו את השיער לדק יותר וצפוף פחות ולכן בולט פחות.

שנה טובה,
    דר' יוסי מילבאום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה, יש לי עוד שאלה

אלון
    01/09/2013

למה אתה מתכוון כרשמת "הוא בעצם זיפי השיער לאחר הגילוח"? בגלל שהזיפים גסים הם מתחילים לגדול מתחת לעור ועקב כך נוצר הרקע האפור, למרות שהסרתי את כל הזיפים על ידי גילוח עם סכין?

האם טיפול בלייזר לגבר בפנים, הוא מאוד כואב? האם הוא יעיל לטווח רחוק? כמה טיפולים זה לוקח עד שמתחילים לראות תוצאות? תוכל להמליץ לי על מקום?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה, יש לי עוד שאלה - תגובה

ד''ר יוסי מילבאום
    03/09/2013

אלון,
    בעת גילוח, אתה חותך את השערה כאשר החלק החתוך מבצבץ מתוך הזקיק.
    ככל ששיער הפנים יותר עבה / גס וצפוף, כך הוא בולט יותר גם לאחר הגילוח ומקנה את הגוון האפור.
    טיפול בלייזר כואב יותר מאשר ב- IPL אך אפשר למנוע את הכאב או להפחית אותו משמעותית על ידי משחת EMLA המבוססת על אזרקעין שגורם לאפקט של הרדמה מקומית (כמו בטיפול שיניים).
    מספר הטיפולים הוא תלוי המטופל ולא ניתן לקבוע מראש כמה טיפולים תזדקק,
    לגבי יעילות הטיפול - התשובה תלויה במטרה שלך. רוב הסיכויים שתשיגהפחתה או דילול השיער.
    מצטער, אך לא אוכל להמליץ על מקום לטיפולי הסרת שיער במטרה להישאר אובייקטיבי כמנהל הפורום.
    שנה טובה,
    דר' יוסי מילבאום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!

אלון
    03/09/2013

שאלה אחרונה, האם אחרי טיפולים בIPL שעברו בהצלחה, ואני מרוצה מהתוצאות... יש אפשרות שהזיפים הקשים יחזרו יום אחד? לכמה זמן זה מחזיק? כמה שנים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה! - תגובה

ד''ר יוסי מילבאום
    03/09/2013

אכן קיימת האפשרות שהשיער ישוב להיות כשהיה לאחר מספר שנים. קשה לקבוע כמה שנים התוצאה תחזיק מעמד - שונה אצל אנשים שונים.
    אולם גם אם השיער ישוב להיות עבה וגס, ניתן לבצע סדרה נוספת של טיפולים.
    אתה תגלה שבדרך כלל הטיפולים עוברים ללא שום בעיות כל שהן.
    דר' יוסי מילבאום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו