שיטה להסרת שיער

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיטה להסרת שיער
    מבולבלת..
    12/09/2013

היי
    אני חייבת שיעשו לי סדר בראש
    אני בעלת עור בהיר (עד מאוד..כן..פולניה) ומחפשת דרך טובה להסרת שיער לצמיתות או דילול השיער
    הבעיה היא שהעור שלי די רגיש
    אני לא מבינה מה יותר כדאי לי..IPL, אפילציה, לייזר או כל דבר אחר אפשרי
    נורא רציתי לעשות אפילציה אבל אז שמעתי ממישהי שעשתה שהיו לה מלא פצעים עם דם שעברו רק לאחר שבועיים
    תוכלו להסביר לי מה עדיף? (אני מפחדת גם מעניין פיגמנטציה - גם על זה שמעתי)
    לעזרתכם אודה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיטה להסרת שיער

הוספת תגובה

• שיטה להסרת שיער - תגובה

ד''ר יוסי מילבאום
    13/09/2013

שלום,
    עור בהיר ושיער כהה מתאים מאד להסרת שיער בטכנולוגיה מבוססת אור (לייזר או IPL). שיטה זו הינה היעילה ביותר להסרת שיער בשטח גדול, בדרך כלל נטולת כאב או כאב שאותו ניתן לשכך באמצעות חומר אילחוש שאותו מורחים על גבי העור.
    אפילציה הינה שיטת סילוק שיער באמצעות טכנולוגיה מבוססת חשמל המיועדת בדרך כלל לשערות בודדות באזור הפנים.
    ממליץ לך לפנות למכון להסרת שיער לקבגלת הנחיות והמלצות לאחר בדיקת עורך וגוון השיער.
    בכל מקרה ממליץ לך להתחיל עם הסרת שיער באמצעות לייזר או IPL אם מדובר על אזור ובו צפיפות שיער גדולה. אם מדובר בשערות בודדות באזור הפנים / סנטר פני לאפילציה.
    גמר חתימה טובה,
    דר' יוסי מילבאום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו