טיפולי אינפרא

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפולי אינפרא
    איילת
    17/09/2013

לפני כשנה וחצי התחלתי טיפולי אינפרא אדום בכל הגוף. עשיתי עד כה 15 טיפולים
    ועדיין אינני רואה את הסוף. הבחורה שעושה לי את הטיפולים אמרה לי שבגלל שאני מאוד שעירה זה לוקח יותר זמן והיא לא יודעת לשער עוד כמה טיפולים אצטרך
    (יש לציין שבפעם הראשונה שהגעתי אליה היא אמרה שאני לא כל כך שעירה).
    אני יודעת שקשה להעריך כמה טיפולים אצטרך במדויק אבל אין לי גם השערה.
    זה המון כסף ואני רוצה לדעת האם זה הגיוני שמישהי שעירה תעשה כל כך הרבה טיפולים...אומנם רמת השיעור ירדה משמעותית, אך עדיין אני נאלצת לגלח משום שיש שערות.

אשמח לתגובה בנושא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפולי אינפרא

הוספת תגובה

• טיפולי אינפרא - תגובה

ד''ר יוסי מילבאום
    22/09/2013

איילת שלום,
    בעיקרון תגובה לטיפולי הסרת שיער בטכנולוגיה שמבוססת על אור (לייזר או IPL) תלויה בעיקר במטופל, קרי בקצב צמיחת השיערות על גופו.
    מציע לך לאור תיאורך לברר אפשרות של הירסוטיזם (שיעור יתר בקרב נשים בפיזור כמו אצל גברים) באמצעות פרופיל הורמונלי שרופא המשפחה שלך ידע לשלוח אותך.מדובר בבדיקת דם פשוטה ואשר תאפשר לדעת אם קיימת בעיה הורמונלית שגורמת לגירוי רציף לצמיחת שיער. במידה ואכן מדובר בבעיה הורמונלית, בדרך כלל ניתן לפתור אותה על ידי שימוש בתכשירים כגון דיאנה אשר מפסיקים את הגירוי לשיעור היתר ומשפרים באופן ניכר את יעילות הטיפול להסרת שיער.
    בברכה,
    דר' יוסי מילבאום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו