הסרת שיער מהפנים - טיפול 13

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסרת שיער מהפנים - טיפול 13
    ליאת
    20/09/2013

שלום,
    אני עושה הסרת שיער בלייזר בפנים כבר למעלה משנה. שבוע הבא אני נכנסת לטיפול ה- 13. האם זה נורמלי, מס' הטיפולים אליו הגעתי? הטיפולים הם במרווחים של חודש וחצי.
    חשוב לי לציין שיש שיפור, אבל עדיין קטן. יש עוד עבודה. לכן שאלתי נוכח השיפור הקטן, האם אין חשיבות למס' הטיפולים? זה נורמלי שלוקח יותר זמן?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הסרת שיער מהפנים - טיפול 13

הוספת תגובה

• הסרת שיער מהפנים - טיפול 13 - תגובה

ד''ר יוסי מילבאום
    22/09/2013

ליאת שלום,
    מספר טיפולים תלוי מאד בעיקר במטופל/ת. יש מטופלים שרואים תוצאות לשביעות רצונם כבר אחר 6-7 טיפולים ויש כאלו שרואים תוצאות לשביעות רצונם רק לאחר 15-20 טיפולים.
    העובדה שיש שיפור מעידה שאת מגיבה לטיפול אך לאט מהממוצע.
    חשוב ביותר לשלול מצב המכונה הירסוטיזם (שיעור יתר בקרב נשים בפיזור שיער כמו אצל גברים). במידה וקיים הירסוטיזם, הבעיה הינה גירוי הורמונלי שממשיך וגורם לצמיחת שיער למרות הטיפול בלייזר. לכן, ממליץ לך לפנות לרופא המטפל שלך ולבקש בירור הורמונלי הקשור לשיעור יתר. במידה ואכן בעייתך היא הירסוטיזם, וקיים גירוי הורמונלי, ניתן לדכא אותו באמצעות תכשירים מתאימים (תרופות כגון דיאנה) ואז תוכלי לראות תוצאות טובות בהרבה.
    חג שמח
    דר' יוסי מילבאום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

ליאת
    23/09/2013

שלום יוסי,
    תודה רבה על התשובה.
    עוד שאלה ממש קטנה, נניח שיש לי שיעור יתר והבדיקה מראה את זה, ואני מתחילה לקחת כדורים. האם הכדורים הם לכל החיים? אם לא, איך זה שמס' חודשים יכולים למנוע כל החיים את ודיכוי את השיעור? כלומר, בהריונות זה לא יחזור שוב ואצטרך לקחת שוב את הכדורים? יכול להיות שאקח את הכדורים עכשיו ואראה תוצאות ובעקבות כך, אפסיק את הטיפולים של הלייזר ואז אחרי מס' שנים זה יחזור?...
    תודה מראש
    ליאת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו