הסרת שיער בגב ובכתפיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסרת שיער בגב ובכתפיים
    גבע
    25/09/2013

שלום,
    אני בן 24 ומעוניין להתחיל בטיפול להסרת שיער בגב (תחתון ועליון) ובכתפיים. אני כבר מבולבל מכל הדעות, בחלק מהמקומות אומרים שלא ניתן להסיר שיער באיזור הזה בחלק כן, חלק אומרים שכדאי לחכות מבחינת הגיל וחלק שלא...
    אשמח אם תעשו לי סדר בנושאים הללו.

האם אלו איזורים שניתן להסיר בהם שיעור עם תוצאות טובות?
    האם לחכות עוד כמה שנים עד תחילת הטיפול?
    מה המכשיר וסוג הטיפול המומלץ ?(אני בחור יחסית בהיר עם שיער כהה)

אשמח אם תוכלו להמליץ לי על מכון מסווים. עדיף מכון גדול בעל שם עם פריסה ארצית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הסרת שיער בגב ובכתפיים

הוספת תגובה

• הסרת שיער בגב ובכתפיים - תגובה

ד''ר יוסי מילבאום
    29/09/2013

גבע שלום,
    בעיקרון ניתן לבצע טיפולי הסרת שיער בטכנולוגיה מבוססת אור - לייזר או IPL בגבר בן 24 ואין הצדקה לחכות לגיל מאוחר יותר.
    אכן נכון, שסיכויי הצלחת הטיפול נמוכים בהשוואה למקומות אחרים מאחר ואצל גברים אלו אזורים בהם קיים גירוי חזק. לרוב ואצל מרבית המטופלים מגיעים אחרי כ: 12-15 טיפולים לתוצאות משביעות רצון. דע לך שהמטרה היא להסיר כ: 70% מהשיער ולא ניתן להגיע לעור נטול שערות לחלוטין.
    ביחס לשאר שאלותיך - לא אוכל להמליץ על מכון על מנת למנוע שימוש לרעה באתר שבניהולי.
    בברכה,
    דר' יוס מילבאום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו