לייזר וגלולות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לייזר וגלולות
    יעל
    03/10/2013

שלום.יש לי שחלות פוליציסטיות מה שגרם לכך שהמחזור שלי לא היה סדיר עד עכשיו.
    התחלתי טיפול בגלולות ואיתו אמרו לי שאני יכולה להתחיל כבר בלייזר.התחלתי את הגלולות לפני שבועיים השאלה אם באמת אפשר להתחיל את הלייזר עכשיו ?
    או לחכות לזמן כלשהו,או למחזור סדיר?
    זה תקף רק לגבי הפנים או גם לכל הגוף?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לייזר וגלולות

הוספת תגובה

• לייזר וגלולות - תגובה

ד''ר יוסי מילבאום
    07/10/2013

דריה שלום,
    שחלות פוליציסטיות עשוי לגרום להפרעות במחזור ואי פוריות וכן גם לשיעור יתר (הירסוטיזם). ניתן לזהות מצב של הירסוטיזם עקב שחלות פוליציסטיות באמצעות פרופיל הורמונלי שבו נצפית רמה גבוהה של טסטוסטרון (הורמון המין הזיכרי). במקרה כזה, סותרים את השפעת הטסטוסטרון באמצעות גלולות למניעת הריון בעלות תכולה גבוהה יחסית של אסטרוגן (דיאנה למשל).
    נערה עם שחלות פוליציסטיות והירסוטיזם הנוטלת גלולות אשר מורידות ביעילות את רמת הטסטוסטרון, יכולות להתחיל טיפולי הסרת שיער בטכנולוגיה מבוססת אור - לייזר או IPL. חשוב לזכור שעליך ליטול את הגלולות כל העת אחרת טיפולי הסרת השיער יהיו לריק כי הגירוי לגדילת שיער ישוב ויפעל.
    בהצלחה,
    דר' יוסי מילבאום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו