לפני טיפול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לפני טיפול
    לפני טיפול
    17/10/2013

בוקר טוב אני עומד להתחיל טיפולים בבטן ורציי לשאול האם לטפל בכל שטח הבטן- זאת אומרת שהשיערות השחורות שלי נמצאות במרכז וברדיוס הולך וגודל הן נהיות פחות גסות מה שנקרא אז האם עדיף בכלל לא לגלח ולטפל שם?
    עוד משהו, קראתי בעמודים האחרונים על בעיית פצעי גילוח שאי אפשר להיפטר מהם. זה ממש כך? אפשר להימנע? או גם לאחר מעשה לרפא את זה לגמרי?

מה ששאלתי חשוב לי כי את הטיפול אני עושה כדי להוסיף טוב.. לא כדי שיהיה גרוע.. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לפני טיפול

הוספת תגובה

• לפני טיפול - תגובה

ד''ר יוסי מילבאום
    21/10/2013

עקרונית, ממליץ על טיפול בכל אזור הבטן על מנת למנוע אזורים עם הבדלים שעשויים לפגום במראה האסטטי.
    טיפול בלייזר או IPL יכול לשפר את מראה הפצעונים לאחר הגילוח (פוליקוליטיס).

בברכה,
    דר' יוסי מילבאום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא הבנתי

לפני טיפול
    22/10/2013

לא הבנתי- נוצרים פצעים שמזדהמים ונשארים ? ראיתי כמה תמונות באינטרנט עם כאלה כמו כתמים(קטנים) אדומים דהויים.. האם הם נשארים כמו צלקות על הגוף? אפשר להוריד אותם?
    העור ייראה כמו שצריך? אני חושש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא הבנתי - תגובה

ד''ר יוסי מילבאום
    22/10/2013

קשה לספק תשובה מקצועית בלי בדיקה.
    יש צורך לאבחן את הנגעים - האם הם דלקת של זקיקי השיער (פוליקוליטיס) או שמדובר בהיפופיגמנטציה או שמע היפרפיגמנטציה.
    לדעתי עליך לפנות לרופא ברשת בה אתה מטופל או לרופא עור בקופת חולים על מנת לאבחן במדוייק את מהות הנגעים ממה הם נגרמים. בדרך כלל הנגעים לא נשארים על גבי העור לפרק זמן ארוך. פרט לכך קיימים טיפולים שונים על מנת להאיץ את העלמותם.
    לסיכום, על מנת לאבחן את הנגעים, יש לבדוק את העור. גש לרופא עור בקופת החולים.
    בברכה,
    דר' יוסי מילבאום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו