הסרת שיער בפנים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסרת שיער בפנים
    יעל
    21/10/2013

שלום,יש לי שלחות פוליציסטיות ובגלל זה אני בעלת שיער יתר בפנים.
    הציעו לי לעבור טיפולים בכללית אסתטיקה ,ואמרו לי שיהיה המון טיפולי אפילציה בשבילי כי היתי מגלחת שנים.
    הם הציעו לי לעשות 6 טיפולים בלייזר,ולאחר מכן להמשיך באפליציה ככה שזה ידלל במידה ניכרת את מספר הטיפולים שאני אבוא לאפילציה.
    רציתי לשאול האם זה נשמע בסדר?אני הבנתי שלייזר בפנים רק יעשה לי יותר גרוע ?
    בנוסף אני על גלולות אם זה חשוב.
    אני אשמח לתשובה מהירה,תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הסרת שיער בפנים

הוספת תגובה

• הסרת שיער בפנים - תגובה

ד''ר יוסי מילבאום
    22/10/2013

יעל שלום,
    א. שחלות פוליציסטיות ושיעור מוגבר בפנים באזור האופייני לגברים מכונה "הירסוטיזם" ולרוב נובע מהפרשה הורמונלית מוגברת של טסטוסטרון (הורמון המין הזיכרי). ניתן לדכא את ההפרשה ההורמונלית המובילה לשיעור היתר על ידי טיפולים תרופתיים למשל באמצעות גלולות - דיאנה. כך, שהטיפולים להסרת שיער יהיו יעילים יותר.
    ב. ניתן לבצע טיפולי הסרת שיער בטכנולוגיות מבוססות אור (לייזר או IPL) גם ללא אפילציה אך מספר הטיפולים צפוי להיות רב יותר מאשר אצל מטופלת ללא גירוי יתר שחלתי. עם זאת, בדרך כלל במכונים השונים חוששים מתגובה הפוכה של התגברות השיעור ולכן מציעים לבצע גם אפילציה.
    ג. אין חשיבות לגלולות אלא אם מדובר בגלולות עם רמת אסטרוגן גבוהה יחסית לאחרות כמו דיאנה שנתנו גם לשם דיכוי הפרשת היתר מהשחלה.
    בברכה,
    דר' יוסי מילבאום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו