מיואשת מאפילציה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מיואשת מאפילציה
    אורלי
    24/11/2013

שלום רב,
    אני בהריון עם תאומים. לפני כחמישה חודשים התחלתי טיפולים באפילציה בפנים (בממוצע טיפול אחת לשבוע וחצי). הטיפול בעיקר מתרכז בשיערות הנמצאות בסנטר ובצוואר. מדובר באפילטורית מוסמכת שקיבלתי עליה המלצות טובות מחברה.
    לצערי אני לא רואה התקדמות משמעותית בטיפולים ועדיין צומחות לי שיערות בסנטר
    (לפחת 10 שיערות שחורות ועבות בכל צד של הסנטר).
    האם זה הגיוני לנוכח העובדה שאני בהריון? האם עלי להחליף אפילטורית? האם ייתכן שטיפולי אפילציה אינם פועלים עלי?
    לתשובתכם אודה!
    אורלי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מיואשת מאפילציה

הוספת תגובה

• מיואשת מאפילציה - תגובה

ד''ר יוסי מילבאום
    26/11/2013

אורלי שלום רב,
    ראשית תיואם ציפיות - אפילציה אינה בהכרח הסרת שיער לתקופה ממושכת מאד. אומנם יש פגיעה בזקיק השיערה אך הזקיק משתקם והשיער חוזר לצמוח בחלק מהמקרים.
    בנוסף, יתכן וההריון גורם לגירוי לצמיחת שיער כי כידוע במהלך ההיריון ישנה הפרשה מוגברת של הורמונים שונים ואף הפרה במאזן ההורמונלי. נשים רבות מתלוננות על צמיחת שיער ופיגמנטציה של העור. ממליץ לך לחכות עד סיום ההריון ומשכב הלידה (6 שבועות לאחר הלידה) ואז להעריך את מצבך.
    בברכה,
    דר' יוסי מילבאום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפילציה יכולה לשיעור יתר?

רויטל
    28/11/2013

היי שלום רב אי מטפלת בתחום הסרת שיער בלייזר
    וממה שלמדתי הוא אם יש בעיה הורמונלית באזורים הורמונליים זה לייזר יכול לעורר זקיקים רדומים ולגרום לשיעור יתר
    האם באפיליציה יכול להיווצר מצב של עוררו זקיקים?או שאפשר להגיד זה ממש נקודתי ואין חשש להתעוררות זקיקים רדומים כך שזה בעצם יותר בטוחתי גם במצב של בעיה הורמונלית?
    2.האם היית מגדיר בעיה של תת פעילות בלוטת התריס כבעיה הורמונלית?כשהתייעצתי עם אנדוקרנולוג אמר שזה לא האומנם?יש לי בעיה של תת פעילות ואני דיי מפחדת שאם התחיל לטפל באפילציה זה יעורר זקיקים...
    אשמח לעיצה תודה וערב טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפילציה ועירור זקיקים

יפעת אלקיים
    03/02/2014

אפילציה לא מעוררת זקיקים רדומים מכיוון שהיא מטפלת באופן פרטני בכל זקיק שממנו צומחת שערה לא רצויה. אין פחד לטפל באפילצה במקרה הזה.
    בפנים מומלץ מאד לעבור טיפולי אפילציה מאשר טיפולים אחרים. טיפולי אפילציה נמצאו כיעילים בהסרת שיער לצמיתות.

בהצלחה
    אלקיים יפעת - אפילציה ושעווה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו