מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לייזר- שאלותדיגו31/03/2008
שלום ד"ר
עברתי טיפול אחד בלייזר וזה הספיק לי לכל החיים.
רציתי לברר תוך כמה זמן הפאות יגדלו, האם הן יגדלו יותר ממה שהיו (היו בלונדיניות ופלומתיות)
האם הגילוח יגרום לשיעור יתר באזור הזה , או שהלייזר בעצמו יעשה כך?
מהן הסכנות מטיפול אחד?
איך אוכל לדעת האם אפילציה מתאימה לי והיכן לעשות?
האם מותר להוריד בלייזר מאזור הגבות? (במכון בן עשיתי הציעו לי לעשות וכמובן שלא הסכמתי)
מדוע אין פיקוח על המכונים להסרת שיער בלייזר?
אני קוראת על בנות שצריכות עכשיו להתגלח כתוצאה מהלייזר, וזה מקומם אותי.
במקום להתפטר מהשיער הן נהיות שעירות יותר. זה אבסורד!!!
וזה דבר שהמכון בו הייתי לא יידע אותי דבר וחצי דבר עליו.
הבנתי שבפרופורציה לא מסירים שיער מאזור הפנים- צריך להתאחד נגד המכונים שמסירים שיער מהפנים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפילציה
דיגו31/03/2008גלי
אשמח אם תאמרי לי איזה סכנות יש להסרת שיער באמצעות אפילציה?
האם היא עלולה להזיק לעיניים אם משתמשים בה באזור הפנים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשוב אתכם
02/04/2008שלום לך;
מטיפול אחד לא יקרה הרבה נדמה לי ,כך שניתן להרגע. בכלל בלונדיני ופלומתי זה לחלוטין לא מתאים ללייזר.
גילוח לא מגביר שיער ! רק מקצר אותו באזור הגזע של השיערה,שם היא יותר עבה,ומשם היא תמשיך ותצמח עד לנשירתה. השיערה הבאה שהזקיק הזה יצמיח תהיה על פי התורשה שלך באיזור.
לייזר לא מיועד לסידור גבות !
אפילציה צריך לעשות אצל קוסמטיקאיות מוסמכות ומאד מיומנות,פשוט צריך לבקש המלצות ממטופלות.
תחום הלייזר עדיין בשלביםהתחלתיים של בקרה ולכן יש לבדוק הייטב פרטנית.
אפילציה יכולה לגרום לפצעים,שינויי גוון,או הצטלקויות לכן יש לוודא שאין לך נטייה להצטלקות או לפיגמנטציה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרות נוספות
לייזר בפנים02/04/2008שלום גלי
איך אוכל לדעת בוודאות שלא יהיו לי תופעות לוואי מהלייזר, כגון שעירות יתר?
התרופה שאני נוטלת (פרפנאן) עלולה לגרום לכתמים עם הלייזר- מתי אוכל לדעת שניצלתי מהמכון שהטעה אותי, ולא בדק את התרופה.
הפאות שהיו לי אינן צומחות מחדש למרות שעברו מעל שבועיים, יש הרגשה של גילוח.
איך מכון שפועל ברשיון מוריד שערות מהגבות, למרות שאסור (שאלו אם אני רוצה וסירבתי למרבה המזל) , מוריד שיער בהיר ופלומתי מהפאות, לא אומר לפני הטיפול שקיים סיכון להגברת השיעור, לוקח בחורה עם 3 שערות על הפנים, מגלח לה את כל הפנים ועושה לה לייזר.
אח"כ מתנער מאחריות- לא מודה שהתרופה אסורה לטיפולי לייזר, אומר שאני בעלת פיגמנט כהה (כל המכונים האחרים אומרים שאני בהירה) ולא מוכן להתחייב שלא אסבול משעירות ית בתוצאה מהטיפול!!!
היו לי 3 שערות- מקום עם מצפון שרוצה לשמור על השם שלו היה שולח אותי לאפילציה.
המנהלת בכבודה ובעצמה לא הבינה מה אני עושה במשרדה,קראה לקוסמטיקאית שבדקה אותי תחת זכוכית מגדלת בשביל לראות שיש לי כמה שערות. ומיד שלחו אותי לטיפול.
בזמן הטיפול אותה קוסמטיקאית אומרת לי שהיא לא רגילה לטפל בכמוני, כי לי יש 3 שערות.
למה המלצת לי על הטיפול אם את לא רגילה לטפל בפנים כמו שלי?
למה לא אמרת לי שבשביל 3 שערות לא עושים לייזר?
גלי- בנות שעשו לייזר בעקבותו התגברה הצמיחה על הפנים -תוך כמה זמן ניתן לראות אם יש צמיחה מוגברת?? כמה שבועות/חודשים??
הייתי בפרופורציה לפני כשבוע, רופא ראה אותי (לא קוסטיקאית!!!) ואמר שהטיפול הראשון והרשלני שעברתי גרם לשוק לשיער הפנים שלי. במה זה עלול להתבטא???
ומתי אם בכלל יצמחו הפאות שהיו לי, האם יהיה להן גוון כהה יותר בגלל הגילוח והלייזר??
תודה רבה
מצטערת שאני נסערת
חיי השתנו מהקצה אל הקצה מאז הטיפול.
עבדו עליי ובגדול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהללייזר בפנים
03/04/2008שלום לך
השיער שגולח יצמח וישור אם בגלל הלייזר ואם בגלל סיום מחזור חייו הטבעי.
קשה להאמין שיהיו שינויים מרחיקי לכת מטיפול 1. השיער יחזור לאחר כחודש וחצי לערך מיום הטיפול.
נדמה לי,שכדאי להרגע מעט. ובכלל להניח ללייזר.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצמיחה מוגברת עקב גילוח
דיגו03/04/2008גלי
תודה על תשובתך
במאמר שפרסמת- 10 עובדות על הסרת שיער כתבת:
הסרת שיער באמצעות גילוח גורמת לצמיחה מוגברת ולעיבוי השיער. ראו דוגמא את שיער הפנים אצל גברים.
זה סותר לחלוטין את מה שאת כותבת בפורום זה.
מה התשובה הנכונה???
איך ארגע אם אתמול כאשר התקשרתי למכון בו טופלתי, ושאלתי לגבי צמיחה מוגברת, נאמר לי ע"י הקוסמטיקאית שלהם שיש צמיחה מוגברת בטיפולים הראשונים.
חובת המכון ליידע את הלקוחה,שרוצה להסיר שיער מהפניה, בכל זאת מדובר בפנים, שיש סיכון כזה.
שאלתי גם למה לא אמרו לי זאת לפני הטיפול ותשובתם- זה כתוב בחוזה שחתמת עליו.
ביקשתי שיקריאו לי את הסעיף הזה וכמובן לא היה סעיף כזה בחוזה עליו חתמתי.
לא להתעצבן שאותה קוסמטיקאית "שטיפלה" בפניי הציעה לי לעשות גבות??
זה יכול לגרום לעיוורון!!! איך היא מציעה לי לעשות דבר כזה???
בתור מנהלת בפרופורציה, המרפאה שאמרה לי ש"לייזר בפנים לא עוזר ומגביר צמיחה" את צריכה בהחלט להבין את כעסיי ופחדיי.
הייתי באמריקן לייזר היום ורופאה אמרה שיש לי שיער בלונדיני לגמרי וגם התרופה שאני נוטלת לא יעילה בטיפול. שאלתי האם הם אומרים ללקוחות שיש סיכון של צמיחה מוגברת והם ענו-כמובן שמדובר בפנים אז ברור שאנחנו אומרים את זה, ואנחנו צריכים גם להצדיק את שמנו הטוב.
כמה זמן צריך להמתין עד שאדע בוודאות שאין צמיחה מוגברת בפניי בעקבות הלייזר???
אני לא הייתי חכמה מספיק בשביל להכנס לפורום הזה ואחרים בשביל לבדוק טוב טוב לפני שאני מחליטה איפה לעשות.
סמכתי כמו טיפשה ודפקו אותי.
בשביל כמה ג'ובות הפנים שלי ובריאותי הנפשי נדפקו.
איך היית מרגישה אם באמצע הטיפול היו אומרים לך שלא רגילים לטפל בפנים כמו שיש לך כי לך יש 3 שערות?? ועוד בלונדיניות?? ועוד עם תרופה שאסור??
זה לא רק בצע כסף.
זה רוע. פשוט רוע לב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה שאני חוזרת על עצמי
דיגו03/04/2008אני פשוט נסערת ופגועה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצטרף לשאלתך והיתי רוצה לדעת ממנה
מישהו11/01/2009כמה תשובות.. איזה זה ייתכן ד"ר נכבדת שאת רושמת ב 10 עובדות כי גילוח שיערה מצמיח שערה אבל ששאלתי אותך את אותה השאלה בנוסחים שונים את טוענת כי זה מיתוס?! האם 10 עובדות נועד לשיווק נאות של הסרת שיער? האם את בעצמך עוד לא הגעת לתשובה? הינו רוצים לדעת תשובה אמיתי וכנה לפני שנבחר במכון הזה, כי רציתי לבחור במכון הזה אבל כפל התשובות הסותרות שלך גורם לי להתחרט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמישהו יש ניסיון אצל ד"ר רודניצקי
דניאל11/01/2009שלום. גם אני הייתי רוצה לקבל תשובה על השאלות של אלו שלפניי. אודה לכל מי שיש לו מידע על המרפאה אצל ד"ר רודניצקי? האם הוא אמין? מהן התוצאות? בתודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצריך לעשות קצת סדר
רועי13/01/2009ראי הודעה ארוכה מאוד שפירסמתי פה לפני כמה חודשים בעניין לייזר. לייזר באופן כללי לא מוריד שיער, גרוע מכך,הוא גורם להחמרה של השיער מפני שהעור נפגע ומייצר שיער חזק יותר על מנת להגן על עצמו. הנה ה"כתבה" שפירסמתי,את מוזמנת לקרוא אותה וחבר שאולי תקראי אותה רק עכשיו. בכל מקרה,לאחר שכן הבנת מהכתבה את מה שרשמתי,ומאוד מומלץ לך לקרוא,אני ממליץ לך לעשות את שתי הפעולות הבאות באופן נחרץ: 1.לא להתקרב ללייזר בשום אזור בגוף בכל חייך. 2.לגבי הפנים-מיד,אבל מיד,עם השיערה הראשונה,לרוץ לאפילציה.תעשי עכשיו חיפוש אל אפילטורית טובה ותגידי תודה לאלוהים שהוא ברא את המכשיר הזה שמציל עכשיו בנות ובנים שעשו לייזר,במיוחד בנות שעשו לייזר בפנים שחייהן בערך נהרסו וחובה עלינו לספר להם שרק אפילציה תציל אותם ,למרות שהמחיר הכספי והפיזי והנפשי הוא כואב מנשוא. בכל מקרה,אם כן תיהיה החמרה מהלייזר,מה שיכול באמת לקרות אבל לא בטוח עד כמה,תלכי לאפילטורית,ואני מודיע לך,כמה שיותר כואב לך בטיפול אפילציה ככה יותר טוב.תקראי שוב במאמר שלי ותביני. לא לדאוג,אפילציה תוריד לך כל שערה שקיימת לך בגוף ולא תיהי מעוניינת בה. ולגבי לייזר,פשוט תיידעי את כל מי שאת יכולה שלא להתקרב,כי אנשים שנפגעו מתביישים ואז המעגל רק מתרחב, אני מבין שאת נסערת מאוד,ויש בנות שנהרסו להן החיים ולא יוצאות מהבית בגלל מקרים כאלה,אז אל תרגישי לבד,עם השיערה הראשונה שגדלה-לרוץ לאפילציה,תוך כמה חודשים הסיוט ייגמר. ורק אלוהים ישלם לאלו שמוכנים לשחק בחיים של אנשים אחרים תמורת קצת כסף.וזה בעצם כל חברות הלייזר-אחת אחת. אני כאן לשאלות,בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם מה שרועי אומר זה נכון?
דניאל21/01/2009רועי על סמך מה אתה אומר את זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
הסרת שיער אפילציה כמות הטיפולים
מכשיר ייעודי הסרת שיערות לבנות
הסרת שיער בלייזר בפי הטבעת לאחר ניתוח פיסורה
לאחר טיפול לייזר ראשון- גב חזה ובטן
פרופורציה או אמריקן לייזר הסרת שיער
שיער שיבה ולייזר בן 56
שאריות אחרי טיפול ipl- הסרת שיער במפשעה
ליייזר- הסרת שיער לצמיתות בפנים
מכשיר לייזר להסרת שיער- חוות דעת
בחירת מכשיר ipl ביתי- מהיכן לרכוש
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)