בעיה קשה..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה קשה..
    אלמונית
    02/12/2013

שלום אני כבר שנתיים מטופלת באפילציה בפנים ,ובאמת שאני מרוצה מי זה, וזה קרוב להסתיים. אבל החסרונות כל כך גדולים(יקר,זמן ארוך וכאבים!). עכשיו הבעיה מתחילה ,אני מעוניינת להוריד שיער מכל הגוף (רגליים, ידיים,בטן,חזה,וגב). כפי שציינתי, האזורים האלה הורמונלים. האם יש מכשירים להורדת שיער שיתאימו לאזורים אלה ,שלא יגרמו ליותר שיעור יתר? אפילציה זה פתרון הורדה לכל מקום את זה אני יודעת. אבל באמת שלא בא לי לחזור לדבר הזה...
    אשמח לתשובה כי אני באמת כבר מיואשת..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה קשה..

הוספת תגובה

• תגובה אישית

ילנה
    26/12/2013

אני גם עושה אפילציה בפאות. זה בסל נוראי ויקר מאוד. אין שום סיבה שתעשי את זה באיזורים גדולים. בגוף תורידי בלייזר. זה לא כואב ועולה פחות. דרך הגב, כמה שילמת עבור אפילציה בפנים. וכמה טיפולים עשית סה"כ? איזה איזור עשית בפנים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיה קשה.. - תגובה

ד''ר יוסי מילבאום
    29/12/2013

אין סיבה להיות מיואשת.
    טיפולי הסרת שיער בטכנולוגיה מבוססת אור (לייזר או IPL) מיועדים לטיפול באזורי גוף גדולים וביעילות רבה.
    יתרה מזו, שימוש ב- IPL בדרך כלל אף לא מלווה בכאבים במהלך הטיפול!!!
    עליך לבדוק שאכן את מתאימה מבחינת גוון העור וצבע השיער, באחד מהמכונים שמבצעים טיפולי הסרת שיער.
    חשוב לציין שאכן קיימת בכעשרה אחוז מהמטופלים תופעה של התגברות השיעור בעקבות הטיפול (paradoxial hypertrichosis) אך, כאמור 90 אחוז יהיו מרוצים.
    אין אזורים הורמונלים אלא יש לבדוק האם לך יש בעיה הורמונלית, למשל הפרשה מוגזמת של טסטוסטרון. ניתן לבדוק זאת באמצעות בדיקת דם לפרופיל הורמונלי לשיעור יתר שאותה את יכולה לקבל בקופת החולים שלך.
    בהצלחה,
    דר' יוסי מילבאום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו