אחרי טיפול תופעה שמפריעה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אחרי טיפול תופעה שמפריעה
    אנונימי
    12/01/2014

אני לאחר טיפול ראשון בבטן עור בהיר ושיער שחור . הטיפול היה לפני חודשיים ושמתי לב לתופעה שמפריעה לי מאוד. חלק מסויים מהשיערות כאילו לא גדל "חלק" (מצחיק להשתמש במילה הזאת בהקשר של הפורום) הכוונה, שלעיתים השיערות כלל לא יוצאות או יוצאות בקושי ומסביבן יש כמו לחץ אדמומי ובחלק אחר העור אפילו התנפח מעט. רופא העור שלי הביא לי משחה אנטיביוטית שעזרה קצת ויחד עם חוות דעת נוספת לגבי אופן טיפול וזמן החלמה אני רוצה לשאול איך אפשר להמנע מכך? האם הבעיה היא בגילוח לא חלק לפני הטיפול? מה עוד יכול לגרום לכך?
    זה יישתפר בהמשך יחד עם היחלושות השיערות?

בנוסף הייתי רוצה לדעת איך אדע אם יש לי פיגמנטציה מהטיפול ז"א יכול להיות שאני מערבב בין מה שכתבתי קודם לבין פגמנטציה ואני רוצה להבחין..

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אחרי טיפול תופעה שמפריעה

הוספת תגובה

• אחרי טיפול תופעה שמפריעה - תגובה

ד''ר יוסי מילבאום
    15/01/2014

שלום,
    ראשית אענה על שאלתך האחרונה - תוכל לקבוע אם יש לך פיגמנטציה על ידי השוואה בין גוון העור באזור הטיפול לבין גוון העור באזורים שלא טופלו . השווה בין בטן וצידי הבטן או בטן עם חזה. אל תשווה בין בטן וידיים או רגליים
    אם גוון העור באזור הטיפול נעשה יותר כהה מגוון העור באזור שלא טופל - היפר פיגמנטציה.
    לשאלתך הראשונה - מהתיאור שלך ומהעובדה שהרופא סיפק לך משחה אנטיביוטית אני מניח שהאבחנה הינה פוליקוליטיס (Fuliculitis) שהינה דלקת של זקיק השערה. אולם, עליך להבין שאבחנה על בסיס התיאור שלך ובהתאם לאופי הטיפול, אינה מקצועית מספיק.
    נסה טיפולי הסרת שיער 3-4 ימים לאחר הגילוח כשהעור מגורה פחות וכן בקש מהמכון המטפל משחה להרגעת העור למריחה מיד לאחר הטיפול.
    בהצלחה,
    דר' יוסי מילבאום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו