מנטוראפיל לפרופורציה -מהפח אל הפחת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מנטוראפיל לפרופורציה -מהפח אל הפחת
    שעיר לנצח
    03/04/2008

בעקבות פרסומים שמפיצים משווקי פרופורציה בפורומים, לפיהם מובטח מחיר מיוחד, "על גבול החינם", ללקוחות נטוראפיל, התקשרתי למוקד השירות שלהם, שם הוסבר לי שלא מוסרים מחירים בטלפון, אבל פשוט חובה לנצל את המבצעים המיוחדים ולקבוע פגישה.
    היום הגעתי לפגישה, לאחר שהמתנתי 20 דק', נפגשתי עם הנציגה המשועממת של החברה, שהודיעה שיש להם מבצע ממש מיוחד - 3 טפולים (בטן חזה+עורף) בלא פחות מ-3,000 ש"ח !
    כמובן שמחיר זה מופקע לחלוטין, היות והמחיר לכל האזורים האלה במכונים האחרים (אולי בתוספת סכום זעיר) מקנה טפולים ללא הגבלה ולא 3 טפולים בלבד.

לקח ומסקנות:
    1. אל תסכימו לקבוע פגישה מבלי שיפרטו בפניכם את המחיר בטלפון.
    2. אל תסכימו להיות פריארים כמוני ולהמתין לאיחור של הנציגה (מעניין בכמה יאחרו אחרי שימסר
    להם התשלום..)
    3. אם אין לכם כסף, סבלנות וזמן מיותרים - אל תפנו למכון פרופורציה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• חושבת ש..

נורית
    04/04/2008

תראה, גם אני הייתי בפרופורציה. ללא ספק המחירים שלהם יותר יקרים
    רק שאיתי דברו על מחירים אחרים ממה שאתה אומר. בכל מקרה , אני גמרתי עם טיפולים בזול. כל אחד שיקבל את ההחלטות שלו . לפחות אני יכולה להיות יותר בטוחה ורגועה שבפרופורציה מה שמבטיחים זה מה שאני מקבלת שזה הרבה יותר ממה שאני יכולה להגיד על נטראפיל ודומיהם .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו