הסרת שיער לגבר בשיטת IPL

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסרת שיער לגבר בשיטת IPL
    דניאל
    01/02/2014

שלום רב,
    ברצוני להסיר שיערות מהגב העליון, והיד האחורית.
    בדקתי עלויות של הסרות שיער בלייזר במכונים כמו נאטורפיל, רוניל רפאל וכאלה, אז המחירים נעימים סביב 4-6 אלף שקל, וזה כרגע ממש לא רלוונטי בשבילי.. ואז מצאתי משהוא חדש, הסרת שיער בשיטת IPL, לפי מה קראתי זה עם קרני אור או משהוא כזה, אבל לא זאת הנקודה.. הטיפול יעלה לי 600 שקל של הסרת שיער בגב וביד האחורית, שזה בדיוק מתאים לתקציב שלי.. כמובן שאני יודע שהתוצאות הרבה פחות טובות מאשר לייזר רגיל.. אבל זה ייספק אותי אם לפחות יצליחו לדלל את כמות השיער על הגב כך שהוא לא יהיה נראה לעין.. האם הטיפול יענה על הציפיות שלי..?
    שוב - המטרה שלי היא לא להיות עם גב חלק ללא שום שערה, כול מה שאני רוצה זה שהשיערות לא יהיו נראות לעין.. זה הכול.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הסרת שיער לגבר בשיטת IPL

הוספת תגובה

• לא הבנתי

דניאל
    03/02/2014

לא הבנתי למה שלחת לי אתר היכרויות דיסקרטיות...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסרת שיער לגבר בשיטת IPL - תגובה

ד''ר יוסי מילבאום
    04/02/2014

דניאל שלום,
    הסרת שיער באמצעות IPL הינהבאותה יעילות כמו באמצעות לייזר. שניהם פועלים באותו מנגנון של בליעת אלומת האור על ידי פיגמנט השערה, חימום השערה והרס כלי הדם שמספק את זקיק השערה ובלעדיו, שיער לא יצמח.
    לפיכך, בפרט להסרת שיער בגב, ובמטרה לדלל את צפיפות השיער, הטיפול ב- IPL קרוב לוודאי יענה על הציפיות שלך.
    בהצלחה,
    דר' יוסי מילבאום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו