שיעור יתר!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיעור יתר!
    דיאנה
    04/04/2008

שלום!
    אני בת 20 ולפני כמה שנים החלו לצמוח לי שיערות במקומות שלרוב הבנות אין! אבא שלי די שעיר אבל שאר המשפחה בכלל בכלל לא.. ההפך הממש גמור (אני ממוצא רוסי)! בהתחלה זה לא היה נורא אל זה התחיל להתגבר.. לפני כשנה התחלתי לעשות לייזר.. אך במקומות מסויימים (כמו הבטן והפנים) השיער רק מתגבר (לא יודעת אם הלייזר קשור או לא). זה נורא מפריע לי ואני כל היום מתעסקת בזה.. גדל לי שיער באזור כל הבטן ואף בחזה. בבטן בצדדים ובחזה השיער הוא דק אך שחור והלייזר לא מוריד אותו.. אני נורא נורא סובלת מזה. האם יש פיתרון תרופתי או כל דבר אחר שאת יכולה להמליץ לי עליו. (ד"א.. בינתיים הפסקתי את הלייזר כי אני עברתי לחו"ל לתקופה מסויימת).
    נורא אודה לך אם תוכלי להמליץ לי על משהו...
    תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיעור יתר!

הוספת תגובה

• ....

דיאנה
    04/04/2008

יש אולי תכשיר שיגרום לנשירה של השיער מהגוף? (ד"א.. יש לי עודף משקל קל והמחזור שלי לא מדייק בדר"כ.. אבל אפשר להגיד שהוא פחות או יותר בסדר בדר"כ)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדיאנה

07/04/2008

שלום דיאנה
    הדבר הבסיסי ביותר לעשות במצבך הוא, לבצע פרופיל הורמונלי,כולל כל החלק של ההורמונים הגבריים. במידה ויש הורמונים גבריים ביתר,ניתן לאזנם תרופתית.זה לא יגרום לנשירת השיער הקיים ,אלא יפחית מאד את יציאת השיער החדש.
    במקביל גשי לגניקולוג לבדיקה של השחלות,לעיתים ציסטות בשחלות הן הסיבה לשיעור יתר.
    יש מקרים שבגלל עודף משקל יש רגישות יתר לזקיקי השיער להורמונים הגבריים גם אם הם לא ביתר,אלא,רק קרובים יותר לגבול העליון,ולכן הפחתה במשקל יכולה להועיל גם כאן.
    אין כדור שבולעים והוא גורם לנשירת השיער.
    אם יש שיבוש הורמונלי,לייזר יחד עם איזון תרופתי זה הפתרון.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו